Tenorgatan 12 / Kaverös / Västra Frölunda / Göteborg

Rymlig balkong i västerläge

Slutpris
1 795 000 kr
Boarea
38 kvm
Avgift
2 469 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3
Såld
2019-11-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tenorgatan såldes av oss 2019-11-14. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Tenorgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kaverös är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

RYMLIG BALKONG I VÄSTERLÄGE - Välkommen till denna charmiga och välplanerade enrumslägenhet i naturnära Kaverös. När du kliver in genom tröskeln och in i denna bostad nås du av ett lättmöblerat hem med ett fint ljusinsläpp, ett vackert parkettgolv och goda förvaringsmöjligheter. Den rymliga balkongen som vetter mot lummig natur, i ett härligt västerläge, blir lätt en favoritplats att tillbringa soliga dagar på.

Här bor du i en trevlig HSB:förening med låg belåning per kvadratmeter och som dessutom erbjuder gästlägenhet, gym och bastu. Matbutik har du runt hörnet och goda kommunikationsmöjligheter gör att du smidigt kan ta dig både till centrala Göteborg och till Frölunda torg, med allt det service- och nöjesutbud som det innebär. Trots närheten till centrum har du naturen precis utanför dörren och nära till hands finns också Ruddalens idrottscentrum. Ett perfekt boende för studenten eller för dig som söker ett första boende.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Med både grönska och storstad som granne

Parker och vacker natur omringar denna lugna och grönskande stadsdel. Med stora utbud av restauranger och butiker i närheten blir Högsbo den ultimata blandningen av livet i storstaden och vackra naturområden.

Närhet till bland annat Slottsskogen

Med närhet till Slottsskogen finns det inga hinder att ta sig ut i den fantastiska naturen. Slottsskogen är inte bara en djurpark utan också en perfekt mötesplats. Stora gräsytor inbjuder till en härlig picknick eller bara härligt umgänge med vänner och familj. Caféer och restauranger finns i parken och vår- och sommartid är blomstrande Azaleadalen, med azaleablommor i varierande färger, ett måste att besöka. Är blommor och grönska någonting som lockar finns även Botaniska Trädgården i krokarna. Sport och idrott är någonting som också finns nära till hands i denna stadsdel. Ruddalens idrottscentrum erbjuder bland annat motionsspår och gym både inomhus och utomhus. På somrarna är Ruddalens gräsmattor en perfekt plats att grilla med kompisarna och på vintern kan du åka skridskor på isbanorna.

Stora utbud av butiker och restauranger

På Axel Dahlströms torg finns bland annat ICA Supermarket, restauranger, apotek och inte minst Axelhuset. I Axelhuset anordnas aktiviteter för både vuxna och barn och här finns bibliotek, fritidsklubb, café och öppna förskolan. Flertalet restauranger, pubar och nöjen finns på Mariaplan medan du finner bland annat ICA Maxi och klädbutiker i köpcentrum 421. Vill du ha ett ännu större utbud kan du ta en 10 minuters spårvagnstur till Frölunda Torg där det finns över 200 butiker.

Parkområdena är perfekta för barnlek

I Högsko finns flera förskolor och grundskolor. Öppna förskolan finns i Axelhuset där även aktiviteter för barnen, som till exempel pyssel och sångstunder, anordnas. För de äldre barnen finns fritidsverksamhet här. Slottsskogen är en perfekt plats för barnlek och umgänge med familjen. Där finns flertalet olika lekplatser som omges av vacker natur. Lekplatserna inbjuder barnen till att lära sig mer om naturen och på lekplatsen Plikta finns det cyklar och spel att låna. På måndags- och fredagseftermiddagar anordnas aktiviteter i Slottsskogen för barn mellan 6 och 16 år.

Historia

Högsbo var länge ett lantligt område med jordbruksmark men i och med hopslagningen med staden 1945 började man bygga moderna bostäder, centrumanläggningar och industrier. Namnet Högsbo förekom för första gången i skriftliga källor 1550 i formen Höxbuur. Bostadsområdet Högsbotorp blev färdigbyggt år 1954 och Högsbohöjd därefter 1962.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.