Västra Palmgrensgatan 145 / Långedrag-Kärringberget / Västra Frölunda / Göteborg

Väldisponerat och barnvänligt gavelradhus med två uteplatser och gräsmatta att leka på!

Slutpris
5 500 000 kr
Boarea
ca 130 kvm
Driftkostnad
17 849 kr/år
Tomtarea
366.5 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2020-08-03
Bostaden är såld!

Denna radhus på Västra Palmgrensgatan såldes av oss 2020-08-03. Se alla våra försäljningar i Västra Frölunda samt även på Västra Palmgrensgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långedrag-Kärringberget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta radhus som efter en renovering kan bli ett riktigt härligt hem. Bekvämt boende med närhet till hav och natur! Ni möts av ett friköpt 2-plans gavelradhus med träfasad. Till fastigheten finns två insynsskyddade uteplatser samt en balkong på övervåningen. Huset är i två plan fördelat på 130 kvadratmeter i boyta med möjlighet att skapa ett trivsamt boende som passar just er familj!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.