Södra Lundby Kulla 4 / Vedum / Vara

Charmigt fritidshus med vacker utsikt

Slutpris
635 000 kr
Boarea/biarea
42/9 kvm
Driftkostnad
11 862 kr/år
Tomtarea
1 293 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2020-03-02
Bostaden är såld!

Denna villa på södra lundby såldes av oss 2020-03-02. Se alla våra försäljningar i Vedum samt även på södra lundby

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vedum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns möjlighet att förvärva detta lilla charmiga fritidshus på landsbygden i Södra Lundby utanför Vedum. Här råder lugnet och på den stora tomten eller på den trälagda altanen kan man hitta flera härliga ställen för en fikastund. Tomten omges av lummiga buskar; bland annat syrén som blommar vackert under försommaren.

Stugan består av 2 rum och kök samt ett mysigt sovloft och ligger vackert med utsikt över slättens omgivande åkrar. Standarden är god och flera stora renoveringar är utförda de senaste åren; t ex nytt tak, badrum med dusch och kök samt avlopp.

Till Vedum är det endast 2,5 km och där hittar man all nödvändig service samt järnvägsstation med tågförbindelser till bl a Göteborg och Lidköping.

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Vedum

Vedum, beläget ca 15 km från Vara är med sina knappt 1 000 invånare en aktiv ort på Varaslätten. Här är största arbetsgivaren välkända Vedum Kök & Bad med utställning i en gammal väderkvarn. I Vedum finns livsmedelsaffär, pizzeria och flera andra butiker såsom Hectors, en skobutik med stort sortiment.

Nöjen och evenemang i Vara

Vara tätort med sina ca 4 000 invånare har mycket att erbjuda, både inom kultur, fritidsaktiviteter och natur. Här finns Vara Konserthus, med späckat program som innefattar både lokala och nationella stjärnor och drar besökare från hela Västsverige. Fint badhus, med bassänger både ute och inne, finns i Vara.

Sport och fritid i Vara

En aktiv idrottsförening finns på orten, Vedums AIS, med många grenar såsom fotboll och styrkelyft; en gren de har haft stora framgångar inom. Många vackra naturområden finns att tillgå för den som är intresserad av friluftsliv. Badsjöar finns på flera håll i området. Flera aktiva idrottsklubbar finns runt om i kommunen.

Kommunikationer

Med tågstation och bussförbindelser har Vedum goda kommunikationsmöjligheter.

Skolor/förskolor i Vara

Skola årskurs 0-6 finns i Vedum. Skolor finns på flera orter i Vara kommun. I Vara finns Lagmansgymnasiet och den populära Academy of Music and Business (AMB) som är en riksrekryterande spetsutbildning inom musik.

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.