Vedum Hornborga bygdegård 1

Vedum Hornborga bygdegård 1

Slutpris

430 000 kr


Vedum— Vara

Vedum Hornborga bygdegård 1


Slutpris
430 000 kr

Vedum— Vara

Bygdegård med möjligheter

Med fint, lugnt läge på landsbygden ca 2 km utanför Vedum hittar man denna numera slumrande bygdegård. Fastigheten är omgiven av hög häck och uppvuxna träd samt en stor och vacker trädgård, med god plats för lek och spel. Här kan man trivas tillsammans, kanske ett sommartillhåll för en större familj eller släkt, ett hus med många möjligheter. Hela fastigheten behöver lite översyn och underhåll. Vatten saknas och avloppet måste göras om (åläggande finns).

Huvudbyggnaden ser på insidan idag ut som en klassisk bygdegård; stor samlingssal med upphöjd scen och en liten bar. I anslutning till salen finns rymligt kök och entré med två toaletter, varav en handikappanpassad. Under en del av huset finns källare med bra förrådsutrymmen.

Parkering finns det gott om; på gårdsplanen finns det plats för många bilar. På tomten ligger också ett trädgårdsförråd, som även rymmer utedass; ett för damer och ett för herrar. Ytterligare en liten byggnad med vidbyggt förråd hör till, inredd med ett par små rum.


Boarea/biarea
180/50 kvm
Driftkostnad
24 500 kr/år
Rum
2 rum
Såld
2022-09-27

Mäklarhuset Vara/Lidköping

Denna villa på Vedum Hornborga bygdegård såldes av oss 2022-09-27. Se alla våra försäljningar i Vedum samt även på Vedum Hornborga bygdegård.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.