Din mäklare i Cártama

Mäklarhuset CártamaBesöksadress

Avenida Andalucía 18 29580 Estación de Cártama

Ska du köpa, sälja eller hyra/ hyra ut en bostad? Mäklarhuset erbjuder dig en smart heltäckande mäklartjänst. Hos oss möter du mäklare med stor erfarenhet av den spanska bostadsmarknaden och en oslagbar lokalkännedom. Med en trygg hand kan de guida dig steg för steg mot en lyckad affär, med utgångspunkt i just dina behov. Varmt välkommen att höra av dig till oss med frågor, funderingar eller önskemål. Vi ser fram emot att få hjälpa dig förverkliga drömmen om en bostad i Cártama.

Våra mäklare kan Cártama

Vi som jobbar på Mäklarhuset i Cártama har lång erfarenhet av att hjälpa våra kunder att hitta sitt drömboende. Vi talar spanska och engelska vilket kan vara skönt när man ska göra en så viktig affär som ett bostadsköp. Våra mäklare har stor kunskap om Cártamas bostadsmarknad och dess närområden, vilket gör att vi kan hjälpa dig att hitta just vad du drömmer om. Vi guidar dig med trygga hand igenom hela processen från att du börjar leta efter din drömbostad tills du kliver in genom dörren för första gången.

Vi förmedlar nyproducerade bostäder, lägenheter, villor och radhus. Tveka inte att höra av er till oss så berättar vi mer!

Mäklaruhset Cártama

Mäklare & medarbetare


Paco Sanchez

Fastighetsmäklare / Delägare
Talar spanska.

Hitta till oss


Mäklarhuset Cártama Avenida Andalucía 18 29580 Estación de Cártama

Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.