Alexandra Bylund

Varje affär är unik och mitt mål är att affären ska vara en trygg upplevelse för både säljare och köpare. Att inte bara vara en mäklare i mängden utan vara den som gör det lilla extra, som får såväl säljare som köpare att känna att de gjort sitt livs bästa affär är det jag strävar mot.

Personlig service och engagemang

Mitt mäkleri kännetecknas av noggrannhet, engagemang och viljan att alltid överträffa kundernas förväntningar, både när det gäller personlig service och slutpris. Inget objekt är för litet eller för stort, tvärtom hos mig är alla välkomna och jag garanterar dig ett stort engagemang från min sida.

Kontakt

Oavsett om ni vill sälja nu, ha en uppdatering om rådande marknadsläge, rådgivning inför ert bostadsbyte eller enbart en värdering av er bostad är ni varmt välkomna att kontakta mig för ett förutsättningslöst möte där vi tillsammans tar fram ett upplägg som fungerar bäst för er. Gå in på https://www.hittamaklare.se/alexandra.bylund för att läsa mer om vad mina säljare tycker om min prestation.

Alexandra var engagerad och lyhörd till våra önskemål, hon var väldigt professionell och fick oss att känna oss väldigt trygga med vår bostadsaffär! Rekommenderar henne starkt! - Säljare på Åkerbärsvägen 27

Alexandra Bylund Fastighetsmäklare
Alexandra Bylund

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Alexandra har 4,8 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 36 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Visa fler
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering