Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Branschens mest nöjda kunder 8 år i rad

Mäklarhuset har återigen fått pris för att vi mäklarbranschensbranschens mest nöjda kunder. Priset delas ut av Svenskt KvalitetsIndex - ett företag som årligen mäter kundnöjdheten i flera branscher inom service och handel. Vad som är mest unikt är att Mäklarhuset fått priset hela 8 år i rad !

Vad gör våra kunder så nöjda ? Är det branschens modernaste marknadsföring, eller är det vårt unika budgivningssystem, eller kanske att empati är ett av de kärnvärden som genomsyrar Mäklarhusets verksamhet ? Vad tror du det är som leder till att vi har så nöjda kunder år efter år ?

Vill du veta mer om Mäklarhusets metodik och koncept ? Isåfall föreslår vi att du hör av dig för ett möte där vi berättar mer om hur vi genomför en försäljning. Och så passar vi på att göra en skriftlig värdering utan kostnad. Eller vad säger du om att låta oss sälja din bostad så får du göra din egen bedömning ?

Hjärtligt välkommen att kontakta Mäklarhuset !

Aktuella försäljningar
Visa alla 40
Tidigare försäljningar
Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering