Nytt hem

5 tips för att hitta ditt nästa drömboende

Går du i flyttankar och vill hitta ditt nya drömhem? Vi bjuder dig på fem tips som hjälper dig hitta det perfekta boendet.

 • Vad har du råd med? 

  Det är roligt att fantisera, och för att hitta bostaden som matchar både dina önskemål och ekonomiska verklighet är det en god idé att börja med att undersöka vad du har råd med. Din lokala mäklare kan hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad och ge tips och råd i ditt bostadssökande.

 • Vad är viktigast för dig?

  Börja med att skriva en lista över vad du vill ha ut av ditt boende och som du absolut inte vill kompromissa bort. Var ärlig mot dig själv! På så här vis kan du redan nu selektera bort boenden som inte matchar dina krav..
 • Vidga vyerna

  Även om du inte är helt säker på vad du söker kan det vara smart att börja gå på olika visningar. Det kan ta ett tag att hitta sin drömbostad och det kan kräva många visningar men det lönar sig i längden. Det är också ett bra sätt att komma fram till vad som är viktigt för dig själv och skapa en bild av hur du skulle vilja ha det – och vad du inte söker.

 • Upplev på riktigt

  När du väl fastnat för ett boende – lär känna kvarteret. Gör en dagstur i området, känn in atmosfären och föreställ dig hur det skulle vara att bo i området. Titta också på kommunikationsmedel i närheten. Ta också reda på hur områdets detaljplan ser ut, så det inte blir några tråkiga överraskningar längre fram.
 • Skapa en smart bevakning

  Med en bostadsbevakning håller vi dig uppdaterad om bostäder som matchar dina önskemål och specifika kriterier, redan innan de är ute på marknaden. Vår bevakningsjtänst är gratis. Skapa bevakning


Lycka till att hitta ditt nästa drömhem! 

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.