Din mäklare i Jönköping

Mäklarhuset Jönköping



Besöksadress

Vaggerydsgatan 1, Jönköping (Munksjötornet våning 12)

Mäklarhuset i Jönköping består av erfarna och skickliga mäklare som kommer att guida dig tryggt genom hela din bostadsaffär. Det vi brinner för är att hitta den bästa lösningen för just dig. För att när våra kunder lyckas, lyckas vi.

Att förmedla en bostad är ett hantverk med många viktiga detaljer, och vi vill vara yrkets mästare. Vägen till en lyckad affär har många komponenter. Vårt personliga engagemang, kunskap, lokala erfarenhet och nätverk är grunden. Till det har vi en utvecklad arbetsmetodik, tillgång till fakta och teknik för att matcha säljare och köpare.

OM MÄKLARHUSET

Mäklarhuset är ett av Sveriges största, icke franchisedrivna, privata mäklarföretag med cirka 110 lokala fristående kontor runt om i hela Sverige och delar av Spanien. Vi äger oss själva vilket stärker det lokala entreprenörskapet, lokalt engagemang, och vi på Mäklarhuset Jönköping har därför möjligheten att anpassa just vår verksamhet utifrån rådande marknad.

Vår framgång bygger på nära engagemang med våra kunder och personlig service, vilket har gjort att Mäklarhuset i flera år haft landets mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex).
Det ser vi som ett kvitto!

KONTAKTA OSS

Oavsett om du vill värdera ditt hus eller din lägenhet, köpa eller sälja en bostad eller bara behöver kostnadsfri rådgivning, så finns vi här för att hjälpa dig.

Mäklaruhset Jönköping
Mer från oss

Hitta till oss


Mäklarhuset Jönköping Vaggerydsgatan 1, Jönköping (Munksjötornet våning 12)

Öppettider


Måndag - Söndag
Välkommen att boka ett förutsättningslöst möte genom att skicka ett mail, sms eller slå oss en signal.
Telefon: 070-919 50 00
Mail: jonkoping@maklarhuset.se

Boka fri värdering


Som din mäklare i Jönköping utgår vi från dina önskemål och behov. Vi sätter kunden i fokus oavsett om du vill värdera, köpa eller sälja bostad.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, fritidshus, lägenheter, radhus, tomter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad.


Förbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.