Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Kundutlåtanden

Nedan presenterar vi utlåtanden från våra kunder !

Hasse Öström skötte försäljningen av vår villa bra, han hade bra koll på priser och ett bra bemötande mot människor. Pedagogisk! Vi rekommenderar honom.
Åsa Bäckström, Martin Lindqvist, Elsa Maria Lindqvist

Ivana är en hel fantastisk mäklare! Ingav förtroende och vi som säljare kände oss engagerade under hela försäljningen, bra återkoppling från henne så fort vi hade frågor eller funderingar. Hon är den bästa tänkbara mäklaren.
Fam Tingåker.

Vår mäklare Rolf Denesfay var serviceinriktad och vi är nöjd med hans insats när han sålde vårat hus.
Michael och Maria Högberg.

Väldigt nöjd med min mäklare Hasse Öström, effektiv och bra kontakt när han sålde min stuga i Rastad.
Bo Conny Blomqvist.

Min mäklare Hasse Öström skötte allt utmärkt, otroligt fort och väldigt, väldigt bra. Han sålde villan på under två timmar. Kanonjobb, verkligen!
Tobias Schütz

Vår mäklare Rolf Denesfay ingav förtroende och skötte försäljningen av vår bostadsrätt på Sjöåkra utmärkt.
Ann och Lennart Petrini.

Ivana har varit helt fantastisk! Försäljningen gick snabbt och smidigt. Vi fick mer för vår bostadsrätt än förväntat. Funderar du på att sälja - prata med Ivana. Du kommer garanterat att bli nöjd!
Madelene Pacheco Thewils.

Vi valde att sälja vår bostad med Ivanas hjälp eftersom vi var så nöjda med att ha henne som mäklare när vi köpte den. Det visade sig vara helt rätt beslut för vi har varit lika nöjda denna gång. Hon har varit tillgänglig på telefon, både med samtal och sms, när vi haft frågor och gett oss bra feedback och hjälp för att avsluta affären på ett snabbt och smidigt sätt. Att Ivana dessutom är supertrevlig och alltid har ett stort leende på läpparna är bara ett extra plus i kanten.
Malin Englund & Ludwig Löfgren.

Jag har både köpt av och sålt med Ivana. När jag skulle välja mäklare tog jag hit många olika för att jämföra. I slutändan gick jag på magkänsla och eftersom den varit god sedan jag köpte lägenheten via Ivana var valet egentligen inte svårt. Ivana är i mycket stora drag tillgänglig både via mail, sms och telefon. Jag har fått alla svar, kunnat bolla idéer och tankar samt lämnat min lägenhets försäljning helt i hennes armar men stort förtroende och trygghetskänsla.
Ida Wendel.

Vår mäklare Ivana upplevdes charmig, hade hög energi och var driven.
Ella Andersson & Tony Karlsson.

Jag kan varmt rekommenderar Ivana som sakkunnig mäklare. Hon är bra på att se helheten, hitta lösningar, överblicka situationen på bostadsmarknaden och välja rätt dag och tid för visning. Hon är engagerad, svarar på SMS och mejl omedelbart. Hon är trevlig och positiv, har mycket energi, ingenting är svårt för henne. Hon är ung men har redan samlat på sig fakta från tidigare försäljningar och uppskattar bostadspriser objektivt. Hon är lätt att samarbeta med.
Sabira Nasufovic

Skulle rekommendera Rolf till framtida säljare!
Sebasthian & Hanna Caesar

Ivana är en mycket duktig mäklare som vi helt klart kan rekommendera till den som behöver en mäklare med kunskap och kompetens. Rekommenderas varmt!
Anna Gunhild Frisk.

Rolf var trevlig och påläst. Väldigt kunnig mäklare som skötte försäljningen på ett väldigt bra sätt.
Ingmar & Ingvor Andersson.

Ivana är jätteduktig, förtroendegivande och skötte allt otroligt bra när vi sålde våran bostadsrätt på Faktorigatan.
Rekommenderar henne varmt till andra säljare.
Anna & Anders Nordlander.


Berndt Lindberg gjorde ett väldigt bra jobb när han sålde vår bostadsrätt och vi är nöjda.
Maher Alalooch

Ivana Mrsic ingav ett stort förtroende och var inkännande. Hon var lätt att få tag på och allt har fungerat mycket bra när hon sålde våran bostadsrätt på Hägervägen.
Emma Seestrand och Thomas Whalström.


Vår mäklare Berndt Lindberg tog hand om allt på ett mycket professionellt sätt när han sålde vår villa i Skillingaryd. Samtidigt var han lyhörd med våra önskemål och funderingar och framförallt kommunikationen fungerar perfekt på båda håll. Låt Berndt sälja fler hus!
Stephan & Liselotte Andersson.

Min mäklare Ivana är så som man kan bara önska, drivande, kompetent och tydlig med det hon gör. Väldigt nöjd med insatsen av mäklaren!
Senad Pecikoza

"Sååå nöjd med valet av mäklare! Inte tvivlat en sekund. Lättillgänglig, glad, driven och otroligt ambitiös. Kan varmt rekommendera Ivana vidare! Proffsigare prospekt får man leta efter! DU ÄR GRYM!
Erika Tegnebo.

Vår mäklare Ivana var mycket trevlig, duktig och professionell. Utöver detta har hon varit lättillgänglig och ställde upp vid behov. Vi kan varmt rekommendera henne.
Bogumila Glogowska-Dybicz och Andrzej Dybicz.

När vi köpte vårt hus i Nässjö våren 2016, möttes vi av Mäklarhusets Berndt Lindberg. Berndt mötte oss med stor vänlighet och ett inbjudande sätt, det var lätt att ställa frågor till honom. Berndt bemötte oss personligt och professionellt. Berndt har även visat omsorg efter att affären genomförts.
Vi vänder oss med förtroende till honom igen vid behov och rekommenderar honom varmt som mäklare.
Med vänliga hälsningar – Jan Bengtsson

Hej Berndt,
Jag skrev ner lite vad jag tycker om samarbetet med dig och Mäklarhuset:
• Ordnade extra visningar när kunder ringde som inte varit på ordinarie visning flera ggr
• Skaffade fram information från kommun och jordägare i de fall det saknades
• Kom med bra råd rörande huset, som vattenprov och annan dokumentation som kan behövas
• Hjälpte köpare att få ett nytt arrendekontrakt som gjorde att försäljningen var enklare att genomföra
• Arbetade tålmodigt och gav aldrig upp trots många visningar och kunder som hoppade av
• Gjorde det lilla extra, mycket mer än jag förväntat mig eller upplevt förut med en mäklare
• Alltid glad och positiv
• Professionell
• Väldigt bra bilder och objektbeskrivning
Rekommenderar dig gärna till andra som ska sälja sina hus eller lägenheter!
Mvh//Berit Kvist

Jag har både köpt och sålt lägenhet genom Mäklarhuset och Ivana Mrsic. I både rollen som köpare och säljare har jag fått den kunskap och stöd som gjort att kunnat fatta bra beslut. Min bild av Ivana som mäklare är att hon arbetar seriöst och tar väl hand om alla intressenter i en affär. När man ska köpa bostad är det viktigt att mäklaren snabbt återkopplar på de frågor som kan uppstå och där ser jag att Ivana snabbt svarat och givit bra och väl underbyggda svar. Dessutom vill jag framhålla Ivanas entusiasm och hennes alltid trevliga sätt.”
Lasse Bernfalk.

Rolf Denesfay på Mäklarhuset har visat sig kunnig när han sålde vår bostadsrätt på Kålgården. Han har motsvarat våra förväntningar. Vi är nöjda!
Lotta & Leif "Honken" Holmqvist.

Vår mäklare Rolf Denesfay var proffsig när han sålde vårat hus i Nässjö. Han hade bra tjänster såsom fina bilder, proffsiga visningsbroschyrer etc. Stylist ingick. Serviceminded.
Kajsa & Patrik Daun.

Allt var bra och gick som det skulle när vi köpte vårat hus genom Rolf Denesfay på Mäklarhuset. Han var tydlig med allt som han gick igenom med oss, vi förstod allt.
Walat och Aiyad Abdulrahmen.

Kände direkt en ärlighet och uppriktighet från vår mäklar Rolf Denesfay. Kunskap och uppriktighet genomsyrade hela mötet.
Tack ännu en gång!
Lars-Göran Palm

Min mäklare Ivana Mrsic hade ett högt och jämnt engagemang genom hela processen.
Johan Wanselin

Vi är nöjda med allt. Vår mäklare Ivana Mrsic var tydlig, trevlig och gjorde allt som hon lovade när hon sålde vår bostadsrätt på Stockrosgatan. Stort tack!
Emina och Lennart Johansson

Jag är nöjd min mäklare Rolf Denesfay. Jag fick mycket hjälp med min villaförsäljning på Torpa.
Rigmor Tidholm.

Vår mäklare Rolf Denesfay är "världsklass", dessutom mycket trevlig ! ! ! ! ! !
Anneli A i Nässjö

Vår mäklare Ivana Mrsic var en väldigt proffsig mäklare och utförde sitt arbete väl. Hon lyssnar med tålamod om vad jag som säljare vill, och hon gör det bästa av situationen.
Karin Wu

Vi är mest nöjda med vår mäklare Ivana Mrsics bemötande och tillgänglighet när vi sålde vår bostadsrätt i Mullsjö. Vi kunde alltid ringa henne om det var något och det var aldrig några problem från hennes sida!
Kajsa och Tim Thirén.

Vi är väldigt nöjda med det sätt Rolf Denesfay hanterade försäljningen av vår stuga. Om jag skall nämna något speciellt så kan vi väl säga att objektsbeskrivningen och annonseringen var väldigt bra samt att Rolf agerat direkt och med klara besked i alla kontakter jag haft med honom.
Peter Frost.

När jag köpte min bostadsrätt med hjälp av Ivana Mrsic, var jag mest nöjd med hur snabbt hon jobbade fram tillträdet och tillgängligheten vid kontakt per telefon. Hon lyssnade på mina önskemål om snabb inflyttning. Allt var kanon.
Oskar Rödin.

Min mäklare Ivana Mrsic hade stor kunskap om objektet när jag köpte min bostadsrätt på Gånglåten. Jag hade lätt att ta till mig informationsflödet, hon var tillgänglig och öppen.
Sandra Oerther.

När min mäklare Ivana Mrsic sålde min bostadsrätt var hon mycket rak, proffesionell och samtidgt personlig!
Helén Andersson.

När Ivana Mrsic sålde min bostadsrätt var hon mycket förtroendegivande, lätt att nå samt tillmötesgående.
Christopher Jansson.

Mycket serviceminded från början till slut när jag köpte min bostadsrätt genom Ivana Mrsic. Hon lämnade mycket god information om objektet, skötte budgivningen och information om läget väldigt bra. Tillmötesgående på alla sätt. Stort tack för proffsig hjälp med extra visning etc.
Inger Kallings.

Vi har haft en positiv och personlig kommunikation med vår mäklare Ivana Mrsic under hela säljprocessen. Vi har kunnat nå henne alla tider på dygnet. Ivana har hela tiden gett bra information. Är alla mäklare på Mäklarhuset som Ivana, förstår vi att ni har Sveriges nöjdaste kunder för femte året i rad !
Christine Skaneby.

Vår mäklare Ivana Mrsic var alltid nåbar, även efter ordinarie arbetstid. Trevlig, tillmötesgående och kompetent. Vi är väldigt nöjda med Ivana!
Christian Levén.

Rolf Denesfay gav oss professionell hjälp och snabba resultat när vi sålde vår bostadsrätt. Han lever upp till förväntningarna.
Johan och Eva Ohlson.

Vår mäklare Ivana Mrsic har alltid varit engagerad och hjälpsam när vi köpte vårat hus i Norrahammar, samt att hon under hela tiden haft ett trevligt bemötande samt varit glad och positiv. Vi är supernöjda med hela affären och kan varmt rekomendera Mäklarhuset och Ivana Mrisc till alla nya kunder.
Anders Brolin och Linnea Philipsson.
Lätt att nå min mäklare Ivana Mrsic, bra kommunikation.
Mirella Caspani.

Vi är väldigt nöjda med vår mäklare Ivana Mrsic. Hon gick verkligen in för sitt arbete. Allt gick både snabbt och bra. Hon rekommenderas å det bestämdaste!
Birgitta och Göran Stjärndahl.

Vi och köparen fick saklig information och korrekt handläggning vid försäljningen av vår villa i Bankeryd av vår mäklare Rolf Denesfay.
Gunilla och Jan Nilsson.

Jag är mycket nöjd med min mäklare Ivana Mrsics proffsiga bemötande när hon sålde min bostadsrätt. Inget var omöjligt, jobbigt eller för dumt att fråga om. Hon verkade påläst och intresserad.
Camilla Fröding.

Vi fick bra kontakt med vår mäklare Ivana Mrsic vid första mötet när vi skulle sälja vår lägenhet. Utmärkt service vid budgivningen via SMS och telefon. Ivana har varit en underbar mäklare med ordning och reda, bra kontakt med både oss som säljare och med köparen. Jag kan verkligen rekommendera Ivana på Mäklarhuset.
Dennis Johansson.

Ivana Mrsics engagemang och tillgänglighet var imponerande när hon sålde min bostadsrätt på Karlavägen på Torpa. Lite VIP-känsla över det, trots att jag sålde en relativt billig bostad. Ivana var tillgänglig nästan samtliga gånger jag behövde kontakta henne. Detta skapade förtroende och Ivanas hängivenhet gjorde att jag kände mig lugn och säker genom hela processen. Lite pinsamt men snygg grafisk profil, och jag tilltalades av att det är ett lite mindre mäklarkontor! Kommer jag sälja min bostad någon annan gång, ser jag ingen anledning att välja en annan mäklare än Ivana på Mäklarhuset.
Thomas Härshammar.

Jag är helt nöjd med min mäklare Ivana Mrsic. Hon är mycket professionell, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående. Jag kände mig mycket trygg under försäljningen av min bostadsrätt och hon var alltid tillgänglig och svarade på alla mina frågor. Jag kan absolut rekommendera Ivana till er som funderar på att sälja!
Camilla Jansson.

Rolf Denesfay kan jag rekommendera varmt, då han genomfört affären på ett ansvarsfullt sätt!
Per-Arne Häll.

Vår mäklare Rolf Denesfay var mycket snabb med raka svar, stort engagemang, mycket kunnig, trevlig och seriös.
Morgan och Caroline Forsum.

Jag är helt nöjd med min mäklare Rolf Denesfay. Informationsbroschyren till spekulanterna, bilderna, svarade alltid i telefon, bemött mig som säljare och spekulanterna proffsigt.
Ulrika Björkman.

Vår bostadsförsäljning på Nygatan 16B kännetecknades av ett professionellt arbetssätt, en omsorgsfull och noggrann dokumentation samt en effektiv och tydlig hantering av affärens alla steg. Allt detta – tillsammans med ett trevligt kundbemötande och en skälig arvodenivå – gör att vi varmt kan rekommendera Rolf Denesfay och Mäklarhuset till er som går i bostadsförsäljningstankar.
Familjen Irewährn.

Rolf Denesfays engagemang och kunskap. Han visade stort intresse vid försäljningen av vår hyresfastighet.
Christer och Birgit Gudmundsson.

Har fått bra svar på mina frågor och undringar vid telefonkontakten med min mäklare Rolf Denesfay när vi sålde vårat hus. Hade ju en del "sådana", och det märktes att han kunde sin sak. Beskrivningen som delades ut vid visningarna var mycket fina och tilltalande, med bra bilder. Trots att situationen var jobbig, så gick det bra. Jag trivs fint där jag bor nu, men så fint som i Trånghalla är det inte. Varmt tack för all hjälp med försäljningen och all lycka till med Mäklarhuset.
Ingegärd Jämsåker.

Jönköping

Trädgårdsgatan 25
553 16 Jönköping

Måndag-Fredag 10.00-17.00.

Områden

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av våra senaste försäljningar!

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering