Jakob Fors

En bostadsaffär är en av de största affärer man kan göra i livet och det är därför viktigt för mig att se till att ni känner er trygga och säkra genom hela säljprocessen. Är ni intresserade av värdet på er bostad eller bara vill ha lite tips och råd för framtiden är ni mer än välkomna att höra av er!

Vad skiljer mig från andra mäklare?

Genom mitt höga engagemang och drivkraft ser jag alltid till att försöka nå så hög kundnöjdhet som möjligt. Detta genom att vara lyhörd samtidigt som jag förmedlar den kunskap jag besitter. Utöver min höga ambitionsnivå har jag ett brett kontaktnät och bra lokalkännedom då jag är uppvuxen i staden.

Bakgrund

Uppvuxen på Hammarö men är numera bosatt i Karlstad med min flickvän. Har en idrottsbakgrund där jag spelat fotboll sedan 5 års ålder på diverse nivåer, men där jag nu återvänt hem till min moderklubb IFK Skoghall.

Jakob Fors Fastighetsmäklare
Jakob Fors

Fastighetsmäklare

Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta mig för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Så här nöjda är mina kunder

Jakob har 5 av 5 i betyg på HittaMäklare

Läs alla 6 omdömen
Mina pågående försäljningar
Mina tidigare försäljningar
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering