Simon Bernhardsson - mäklare i Karlstad

4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare (21 omdömen)

Jag ser mig själv som en driven och engagerad mäklare med målinriktning att skapa nöjda kunder. För mig bygger detta på förtroende, tillgänglighet och god service, något jag ser som en självklarhet genom hela processen. Med flera år i yrket samt god lokalkännedom i Karlstad ser jag mig tillhandahålla de kvalitéer som krävs för att skapa en ömsesidig och lyckad affär, såväl för säljare som köpare.

Kontakt

Har Du några frågor eller bara önskar få veta mer kring eventuell försäljning så är du varmt välkommen att höra av dig till mig. Ser fram emot att hjälpa dig med just Din fastighetsförmedling! Med vänliga hälsningar Simon Bernhardsson

  • Vill du veta vad din bostad är värd?
    Boka en kostnadsfri muntlig värdering, samt rådgivning med en av våra mäklare som är expert på ditt område.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

  • Jag vill sälja min bostad nu!

    Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad. Vi på Mäklarhuset vet vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

    Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner personuppgiftspolicy och allmänna villkor.

Simon Bernhardsson Fastighetsmäklare
Simon Bernhardsson

Fastighetsmäklare / Sjukskriven

Kontor: Karlstad
Nöjda kunder
4,9 av 5 i betyg på HittaMäklare.