Lützowgatan 5

Lützowgatan 5

Slutpris

5 210 000 kr


Öster— Halmstad

Lützowgatan 5


Slutpris
5 210 000 kr

Öster— Halmstad

Välskött hyresfastighet nära Högskolan!

Med ett bra läge mellan Halmstads resecentrum och högskolan ligger denna gedigna välskötta hyresfastighet med fyra lägenheter. Fastigheten är byggd 1943 och bjuder på klassiska inslag som generös takhöjd om 2,7 meter, stomme i 2,5 tum spontad plank mm. Från begynnelsen var huset putsat men bekläddes senare med skivor utav eternit. Flera stora renoveringar är utförda såsom tak, fönster, dränering, källare mm. (läs mer om renoveringar i beskrivningen). Källaren är fräsch med möjligheter att skapa fler hyresintäkter och här är det förberett för gemensamt kök och badrum samt tvättstuga mm.

Hyresintäkter 286 476 kr/år. Driftkostnader ca: 62 000 kr/år. I hyrorna ingår värme och vatten, samt så har två hyresgäster rätt till parkering och ettan om 38 kvm har även inkluderad el, då fastighetselen går på samma mätare.

Fördelning:
Lgh 1 plan 1: (3 rok, 83m²) Hyresintäkt: 6620 kr/mån.
Lgh 2 plan 1: (1 rok, 33 m²) Hyresintäkt: 4974 kr/mån.
Lgh 3 plan 2: (2 rok, 58 m²) Hyresintäkt: 5459 kr/mån.
Lgh 4 plan 2: (2 rok, 58 m²) Hyresintäkt: 6820 kr/mån.

Lägenhet 4 (2:a 58 kvm) är uppsagd och kommer att bli lediga för köparen!

Möjlighet finns att skapa ytterligare hyresintäkter i källarplan. Nuvarande ägare har gjort ett gediget arbete med nya ytskikt mm.

Den största lägenheten erbjuder stora sällskapsrum, bra klädförvaring och tillgång till uterum. Denna lägenhet skulle kunna delas upp till en etta och en tvåa. Lägenheten om 39 kvm är charmig med plankgolv och har en sovalkov. Övre planets två lägenheter om 58 kvm är lika sett till planritningen varav den ena är renoverad 2013.

Bolaget Halmstad Flygmaskinen 13 AB äger idag fastigheten. Köparen kan välja att bara köpa fastigheten eller köpa hela bolaget för att slippa lagfartsavgift mm. Prata med mäklaren för mer info.

Förhandlingsordning råder ej.
Besiktningsprotokoll, energideklaration och OVK-protokoll erhålles av fastighetsmäklaren på visning.
Lägenheterna är ej exakt uppmätta.
Fastigheten säljes enligt praxis för hyresfastigheter med friskrivning från dolda fel. Köparen får själv och ihop med sakkunniga personer undersöka byggnaderna med tillbehör efter eget önskemål innan kontraktsdagen.


Driftkostnad
62 000 kr/år
Fastigh.bet
HALMSTAD FLYGMASKINEN 13
Bruksarea
232 kvm
Total markareal
540 kvm
Intäkter
286 476 kr/år
Såld
2019-05-03

Mäklarhuset Halmstad

Denna bostad på Lützowgatan såldes av oss 2019-05-03. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Lützowgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.