KOMMERSIELLA

Parkleden 4 / Hultsfred Station / Hultsfred

Vacker stationsbyggnad i Hultsfred!

Fastigh.bet
HULTSFRED HULTSFRED 2:12
Bruksarea
1 490 kvm
Tomtarea
2 631 kvm
Såld
2019-12-17
Bostaden är såld!

Denna fastighet på parkleden såldes av oss 2019-12-17. Se alla våra försäljningar i Hultsfred samt även på parkleden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hultsfred Station är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vacker stationsbyggnad som uppfördes 1902. Fantastiska byggnadsdetaljer och materialval i såväl bostäderna som lokalerna. En av lokalerna i fastigheten fungerar även i dag som väntsal för resande med buss eller tåg. Här passerar bland annat tågen som går mellan Kalmar och Linköping, även det så populära smalspåret sträcker sig förbi stationsbyggnaden. Från byggnadens samtliga lokaler och bostäder har man en vacker utsikt över sjön Hulingen.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten