Läckebyvägen 23

Läckebyvägen 23

Slutpris

1 800 000 kr


Läckeby— Kalmar

Läckebyvägen 23


Slutpris
1 800 000 kr

Läckeby— Kalmar

Välkommen till Läckebyvägen 23!

I Läckeby, endast ca 15 min från Kalmar och längs med huvudgatan i samhället ligger denna hyresfastighet med tre bostäder där samtliga idag är uthyrda.
Det här är en fastighet för dig som söker efter att utöka befintligt bestånd med ytterligare lägenheter eller för dig som vill komma igång som fastighetsägare. Du tar här över en fastighet med full beläggning och alla de intäkter som det genererar, vilket är ett driftnetto på ca 110 000 kr om året.

Det finns ett visst underhållsbehov på byggnaden som kommer behöva ses över.
Bostäderna har en äldre men fungerande standard.

Fastigheten disponeras av tre lägenheter, på plan 1 finns det två 2:or och på plan 2 en större 3:a.
-- Lägenhet 1: En 2:a på 64 kvm och har ingång via trapphuset på baksidan. Denna bostad disponeras med hall i vinkel, vardagsrum med parkettgolv, kök med matplats, sovrum samt våtrum med duschkabin, toalett och handfat. Våtrumsmatta på golv och väggar.
-- Lägenhet 2: En 2:a på 65 som har separat ingång från gården. Här har du en mindre hall, stort kök med matplats, sovrum, vardagsrum samt en klädkammare och våtrum med våtrumsmatta på väggar och golv, duschkabin, toalett och handfat.
-- Lägenhet 3: En 3:a som ligger på våning två och som du når du via trapphuset. Stor hall som välkomnar dig in till bostaden. Till vänster i hallen har du stort kök med arbetsbänk och gott om utrymme för matbord. Till höger i hallen har du istället ett stort vardagsrum. Rakt fram i hallen har du två sovrum med bra storlek och egna garderober för förvaring. Våtrum som ligger intill hallen med dusch, toalett och handfat.
Utöver bostäderna har du även en källare med pannrum, tvättstuga och förråd till varje bostad.

Huset värms upp av en bergvärmepump vilket ger bättre ekonomi.
Separat elmätare finns till samtliga bostäder.

Förutom fastigheten där byggnaden står ingår även ytterligare en fastighet, Vångerslät 7:92, detta är en obebyggd tomt på 633 kvm som ligger i anslutning till Vångerslätt 7:11.
Fastigheten ligger inom detaljplanerat område som medger byggnation upp till en femtedel av fastighetens yta med ett friliggande bostadshus i högst 2-plan.

Den här försäljningen kommer ske genom en fastighetsöverlåtelse.

Samtliga lägenheter är idag uthyrda varpå någon allmän visning inte går att ordna. Visning kan ordnas i samråd med fastighetsmäklaren, du är välkommen att höra av dig med ditt intresse!


Driftkostnad
23 020 kr/år
Fastigh.bet
KALMAR VÅNGERSLÄT 7:11
Total markareal
938 kvm
Intäkter
173 400 kr/år
Såld
2022-12-02

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna bostad på Läckebyvägen såldes av oss 2022-12-02. Se alla våra försäljningar i Läckeby samt även på Läckebyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.