KOMMERSIELLA

Brokinds skola 1 / Brokind / Linköping

Driftkostnad
395 805 kr/år
Fastigh.bet
LINKÖPING BROKIND 1:137
Bruksarea
1 451 kvm
Totalareal
1,0600 ha
Såld
2019-01-15
Bostaden är såld!

Denna fastighet på Brokinds Skola såldes av oss 2019-01-15. Se alla våra försäljningar i Brokind samt även på Brokinds Skola

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Brokind är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här finns möjligheten att utveckla verksamhet med bra läge i vacker kulturmiljö i grönskande eklandskap och närhet till Kinda kanal. En nyligen iordningställd gång- och cykel-passage ger access till centrala Brokind och när det finns behov av större utbud och service finns inom kortare avstånd Rimforsa 10 km och Linköping 30 km.

På tomten om 10 600 kvm finns totalt 7 st byggnader där huvudbyggnaden är en vacker 30-tals skolbyggnad med äldre lärarbostad. Under 1960-talet uppfördes byggnader för skolidrott, matsal och förskola. I byggnaderna finns även flertalet klassrum, arbetsrum och grupprum. Därtill finns även 3 st mindre byggnader bland annat kallgarage och förrådsbyggnader.
Fastigheten var senast i full drift 2016 och tomställdes helt våren 2018. Fastigheten är omnämnd i översiktsplan från 2015 men belastas inte av detaljplan.

Försäljning av fastigheten sker via indikativa bud. Säljaren förbehåller sig fri prövningsrätt att fritt anta eller förkasta inkommet bud eller att hålla en efterföljande förhandling/auktion mellan budgivarna. Säljaren förbehåller sig även rätten att avsluta försäljningsprocessen eller ändra i beskrivna riktlinjer när som helst före undertecknandet av bindande överlåtelseavtal. Oavsett skälen till att försäljningsprocessen avbryts eller ändras ska respektive budgivare själv svara för de kostnader som uppkommit i samband med utvärdering av fastigheten.

Anbud tillsammans med affärs/utvecklingsplan skall vara Mäklarhuset Gomér & Andersson tillhanda senast 2018-12-07

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn