KOMMERSIELLA

Skolgatan 53 / Centrum / Umeå

ÖVERLÅTELSE AV BUTIKSLOKAL I UMEÅ CENTRUM

Slutpris
90 000 kr
Fastigh.bet
Lokal inom Umeå Frigg 12
Lokalkategori
Butik
Area
76 kvm
Såld
2019-10-15
Bostaden är såld!

Denna lokal på Skolgatan såldes av oss 2019-10-15. Se alla våra försäljningar i Umeå samt även på Skolgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu kommer chansen att förvärva ett 1:a handkontrakt på centrumbutik. Butikslokalen på 66 kvm ligger i gatuplan, är nyrenoverad och i mycket gott skick. Det finns 3 skyltfönster med fina skyltmöjligheter. Butiksdelen har ljus färgsättning, klinkergolv och rikligt med belysning, osv. Kontoret har också en ljus färgsättning. Toalett. Ett mindre arbetsrum. Personal ingång.
I källaren finns en lokal på 10 kvm som nyttjas som förråd/lager.
Det är en mycket attraktiv hyresnivå endast 9 900:- pr månad inkl värme och vatten.
Moms tillkommer

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Centrum

Umeås mittpunkt

Allmänt

Umeå Centrum sträcker sig längs med Umeälvens norra sida, här finns historiska byggnader sammanvävda med citypulsen och alla dess butiker. Här finns allt man kan behöva och är en självklar mötesplats för både Umeås invånare och besökare.

Rekreation

I centrum finns trevliga parker som bildar en naturlig mötesplats och längst med Umeälven finns fina strandpromenader. I broparken finns parkourpark och här finns också skateparken Sparken, vilket är en mycket attraktiv träffpunkt för ungdomar. Här finns även en nybyggd simhall, Navet som erbjuder äventyrsbad, träning och relaxavdelning.

Service

Centrum har ett stort utbud av service och nöjen. Här finns mängder med butiker, gym, restauranger, caféer, barer och nattklubbar. 2014 blev Umeå utsedd som kulturhuvudstad och har ett stort kulturellt utbud via kulturhuset Väven, Folkets Hus och Norrlandsoperan. Under året erbjudes flera olika arrangemang som exempelvis Bondens marknad, gratiskonserter och beachvolleyboll. Skolor och förskolor finns i närliggande områden bara några minuter bort.

Kommunikation

Det finns goda pendlingsmöjligheter via tågstationen och busstationen som ligger centralt. Utöver det finns såklart goda bussförbindelser lokalt till de olika bostadsområdena i Umeå och till Universitetet området. Via flygbussen når du flygplatsen som ligger 4 km från Umeå centrum. Flertalet cykelbanor knyter samma centrum med Umeås övriga stadsdelar.