Mellbygatan 24

Mellbygatan 24

Slutpris

10 400 000 kr


Lasarettsområdet— Lidköping

Mellbygatan 24


Slutpris
10 400 000 kr

Lasarettsområdet— Lidköping

Park Hotell

Ett av Lidköpings verkliga guldkorn, anrika Park Hotell letar nu efter en ny ägare. Villan i Jugend-stil ritades av arkitekthuset Neuendorf i Skövde och började byggas 1914. Den fick en påkostad utformning med en rejäl sockel i huggen sten och en stor portal på framsidan. Ursprungligen användes villan som enfamiljsbostad, först av en juvelerare och sedan av en guldsmed, men sedan 1950-talet har den varit ett familjärt och centrumnära hotell. Här plockar vi russinen ur kakan och möts av slående takhöjd, vackra parkettgolv i fiskbensläggning och djupa fönsterkarmar. Addera en öppen spis i foajén, vacker bröstpanel i salongen, inglasad balkong med första parkett mot stadsparken och hela sju rum med tillhörande dusch och toalett. Det här är en fantastiskt vacker och representativ villa på en av stans bästa adresser med stadsträdgården som en av de närmsta grannarna. Frågan är om den kommer att fortsätta drivas som hotell eller återgå till sin forna glans som en representativ enfamiljsbostad.
Välkommen att boka dig på visning och få reda på mer!


Driftkostnad
90 725 kr/år
Fastigh.bet
LIDKÖPING RESEDAN 7
Bruksarea
375 kvm
Tomtarea
956 kvm
Såld
2022-05-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.