Sök Meny
Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Din mäklare i Luleå

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Luleå

Ska du köpa eller sälja en bostad? Gör det enkelt för dig. Mäklarhuset erbjuder dig en heltäckande mäklartjänst och förmedlar samt värderar alla typer av bostäder. Vårt mål är att göra bostadsmarknaden till en mindre krånglig plats.

Våra mäklare kan Luleå

Att köpa eller sälja bostad är en av de största affärerna som man gör i sitt liv. Varje affär är unik och vårt mål är att det ska vara tryggt, enkelt och framgångsrikt för både säljaren och köparen.

Hos oss möter du engagerade fastighetsmäklare med kunskap och kraft att ge dig det lilla extra som behövs för att du ska känna dig trygg och säker genom hela processen. Vi har lång erfarenhet och bred kunskap om bostadsmarknaden i Luleå kommun. Detta gör att vi har full koll på skolor, förskolor, affärer, idrottsanläggningar, lokala kommunikationer och på vad som är på gång i området.

Nöjda kunder är grunden för vår verksamhet. Enligt Svenskt Kvalitetsindex årliga mätning är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften. Åtta år i rad, 2008–2015 har vi haft Sveriges nöjdaste kunder och är fortsatt med i toppen i 2016 års mätning.

Vi hjälper dig värdera, sälja och köpa bostad

Funderar du på att sälja eller köpa hus, radhus, bostadsrätt, fritidshus, tomt eller kommersiella fastigheter, eller bara vill veta vad din bostad är värd är du varmt välkommen att kontakta oss, så berättar vi om hur vi kan hjälpa dig att göra en riktigt bra bostadsaffär.

Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen. Fyll i formuläret ovan så hör vi av oss till dig.

Välkommen till din lokala mäklare i Luleå!

Luleå

Kungsgatan 25D
972 31 Luleå

Måndag - fredag kl. 9.00 - 16.30

Välkommen!

Tel: 0920-22 22 04

lulea@maklarhuset.se

Tidigare försäljningar
Våra medarbetare
Lis-Marie Pettersson VD/Fastighetsmäklare
Lis-Marie Pettersson
VD/Fastighetsmäklare
Auktoriserad Mäklarsamfundet
E-post
Sally Pettersson Blivande mäklare
Sally Pettersson
Blivande mäklare
Maskot
E-post
Marie Dahlin Assistent / Kontorsanvarig
Marie Dahlin
Assistent / Kontorsanvarig
E-post
Milla Barsk Fastighetsmäklare
Milla Barsk
Fastighetsmäklare
E-post
Boka fri värdering