Din mäklare i Luleå

Mäklarhuset LuleåE-post

Varje år säljer tusentals människor sina bostäder och söker sig mot något annat. Är du en av dem? Vi hjälper dig gärna att göra denna förändring. I över femtio år har vi lärt oss vad både säljare och köpare behöver. Vi vet och vi vill. För när du som kund lyckas, lyckas vi. I detta decennium och nästa.

Vi har ännu inte något lokalt kontor på din ort, men vi rekommenderar att du vänder dig till något av våra andra kontor Hitta mäklarkontor - Mäklarhuset (maklarhuset.se)

Vill du växa med Mäklarhuset?

Än så länge har vi inte något kontor i Luleå, har du intresse eller känner du något som vill bli en del av Mäklarhuset och starta upp ett kontor. Mer information om tjänsten hittar du här. Hitta mäklarkontor - Mäklarhuset (maklarhuset.se)

Mäklarhuset är ett av Sveriges största, icke franchisedrivna, privata mäklarföretag med cirka 110 lokala fristående kontor runt om i hela Sverige och delar av Spanien. Vi äger oss själva vilket stärker det lokala entreprenörskapet, lokalt engagemang och möjligheten att anpassa verksamheten utifrån varje marknad. Att våra kontorsägare äger kedjan gör att alla kontor från Åre till Årsta och Åhus är med och påverkar Mäklarhusets riktning. Lyckade bostadsaffärer och nöjda kunder är vår enda prioritet.

Mäklaruhset Luleå
Mer från ossFörbered din försäljning

Förbered din försäljning

Med vår kostnadsfria tjänst Förberedd hjälper vi dig att förbereda hela din försäljning så att du är redo när drömbostaden dyker upp.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.