Nytt hem

Spanien – en fest för smaklökarna


Ämnen


Dela

Det är officiellt – Spanien är återigen landet med flest barer och restauranger per invånare. Det verkar som om spanjorerna har förstått hemligheten bakom ett lyckligt liv: god mat och dryck.

Detta land har förmodligen fler kockar än katter! Med inte mindre än 277.539 restauranger* behöver du inte oroa dig för att gå hungrig eller törstig. Här ser vi kreativa mästare i sina kök, trolla fram rätter såsom paella, gazpacho, churros, och såklart, den allsmäktiga tapas - det finns ingen ände på den spanska kulinariska kreativiteten.

Och vad är en fest utan dryck? Spanien gör anspråk på att ha uppfunnit Sangria. Dessutom är det omöjligt att nämna Spanien utan att hylla dess fantastiska vin. Från Rioja till Priorat, från Rías Baixas till Jerez, Spanien är hem för några av världens mest älskade vindistrikt.

Så om du någonsin funderar på att flytta till Spanien eller köpa ett semesterboende, tänk på att du inte bara får med dig det underbara klimatet och de vackra stränderna – du får också uppleva en fantastisk matkultur.

Så, boka din biljett till Spanien, kom med ett öppet sinne och aptit, och låt matäventyret börja. Välkommen till Spanien!

* enligt marbella.se


Ämnen


Dela


Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

Fortsätt läsa