Nytt hem

Strålande omdömen från våra kunder


Ämnen


Dela

Årligen mäter Svenskt Kvalitetsindex (SKI) kundnöjdhet bland köpare och säljare. Resultatet i årets undersökning visar att Mäklarhuset får höga betyg och är bäst bland de namngivna aktörerna i fastighetsmäklarbranschen.  

– Vi är oerhört glada och stolta över att våra kunder är så nöjda med oss. Det är ett kvitto på att vi gör ett bra jobb och att vi har rätt fokus. Vi vet att det är ett stort beslut att sälja eller köpa en bostad, och vi gör allt vi kan för att göra processen så smidig och trygg som möjligt. Vi lyssnar på våra kunders önskemål, ger dem råd och guidar dem genom alla steg. Vi har lång erfarenhet och god lokalkännedom, och vi anpassar oss efter marknadens förutsättningar, säger Pernilla Schörling, vd på Mäklarhuset.

SKI har för sjuttonde året i rad mätt kundnöjdheten i fastighetsmäklarbranschen, och resultatet visar att Mäklarhuset har lyckats möta de höga förväntningarna som kunderna har. Trots flera utmaningar för branschen har Mäklarhuset levererat en högkvalitativ service och skapat trygghet och förtroende hos kunderna. 

Vi vill tacka våra nöjda kunder och vi gratulerar alla som har gjort en lyckad bostadsaffär tillsammans med oss. 

Tack för att du väljer Mäklarhuset.


Ämnen


Dela


Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad

Fortsätt läsa