Egen Lokal

Egen Lokal

Pris

1 299 000 – 1 499 000 kr
Järpen — INDUSTRIRADHUS

Egen Lokal


Pris
1 299 000 – 1 499 000 kr

Järpen — INDUSTRIRADHUS
Väntan är över, äntligen kan Egenlokal presentera sitt första projekt i Åre kommun!

Efter ett lyckat och slutfört projekt i Östersund är vi glada att kunna informera att Egenlokal nu kommer placera sitt koncept med friköpta industrilokaler även i Järpen, Åre kommun.

På Fabriksvägen i Järpen kommer Egenlokal att uppföra en huskropp med tjugotvå (22) lokaler om ca 6 x 10 meter där varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger.
Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker plats för hobbyverksamheten, företaget eller förvaring av föremål så som bilar, båtar och skotrar.

Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal! Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen:
För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer.

Pris för standardenhet: 1 299 000 kr
Pris för gavelenhet: 1 499 000 kr

Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter.

Förväntat tillträde: Kvartal 3, 2025

Varje fastighet är ca 60 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 60 kvm men önskas ytterligare yta finns möjlighet till tillval av entresolplan på ca 25 kvm.
Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,5 meter vid nock och ca 4,5 meter vid port. Varje lokal har en vikport om ca 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen.

Kommunalt V/A finns framdraget till varje fastighet vilket möjliggör installation av b la handfat, toalett och pentry som så önskas. I varje lokal finns det även en elcentral uppsäkrad till 16A samt en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare.

Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller på egen hand efter tillträdet placera en dörr emellan.
Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en lokal och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och skotrar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin lokal tillsammans.

Som köpare är din fastighet en del av en på tillträdesdagen redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfälligheten betalar varje fastighetsägare en avgift varje månad som innefattar bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad.

Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor.

Susanna Björkstrand
susanna.bjorkstrand@maklarhuset.se
0706-77 04 57

Kajsa Lindmark
kajsa@egenlokal.se
0722- 25 68 60

På https://www.egenlokal.se/projekt/jarpen finns ytterligare information.


Boarea
60 kvm
Preliminär inlyttning
Q3 2025
Upplåtelseform
Lokal
Försäljningsstart
2024-04-05
Status
Kommande
Antal objekt
22

Mäklarhuset Åre

Kontakta Susanna för mer information kring Egen Lokal.

Upptäck med smarta digitala verktyg


Beskrivning

01
Övrigt

BESKRIVNING

VÄGGAR
Väggarna består av sandwichpaneler som har en kärna av stenull, på bägge sidorna är det lackerad stålplåt. Ytterväggarna är 120 - 160 mm tjocka och innerväggarna är 100 mm tjocka.

YTTERTAK
Yttertaket är uppbyggt med bärplåt av plastfolie, isolering samt PVC-duk. Längs båda långsidorna finns det snörasskydd.

BOTTENPLATTA OCH KANTBALK
Bottenplattan består av armering, betong och isolering. Utmed plattan är det L-kantelement. Våra betongplattor utformas specifikt för varje projekt efter de markförutsättningar som den geotekniska undersökningen visar. Våra betongplattor tenderar som all betong att spricka vid uttorkning, därför kan det förekomma mindre sprickor i din lokal. Denna typ av sprickor påverkar inte konstruktionen.

PORTAR
Alla portar kommer från en av de största porttillverkarna i Sverige. Mått: 4,2x4m (b x h) med en gångdörr i ett av vikbladen. Portarna är uppbyggda av 50 mm tjocka sandwichpaneler, i varje port ingår en rad fönster (480x860).

FÖNSTER I GAVELLOKALER
Högisolerade fasta fönster med 2-glas. Med inre fogband och konstruktionen av isolatorn optimeras isoleringarna i varje profil, insidan kompletteras med ett foder av specialanpassad aluminiumprofil som är anpassad för väggtjockleken i våra projekt.

STOMME
Stommen består av varmförzinkat stål eller limträ. Vid stomme av varmförzinkat stål kommer hallen bestå av både pelare och takbalkar av stålprofiler. Vid stomme av limträ kommer hallen bestå av både pelare och takbalkar av limträ.

VENTILATION
Självdragsventilation. Vid eventuell eftermontering av mekanisk ventilation behöver anmälan till kommunen göras

GRUNDBELYSNING
I varje lokal ingår grundbelysning som består utav en LED-armatur som monteras på hjärtvägg.

VATTEN OCH AVLOPP
Till varje lokal finns det inkommande vatten och ett avloppsrör.

FIBER
Fiberanslutningen är betald och anslutning finns förberedd i det gemensamma teknikrummet.

ELCENTRAL
Varje lokal har en elcentral som är uppsäkrad till 16 Ampere, varje lagfaren ägare ansvarar själv för att beställa ett säkringsabonnemang på 16 Ampere från den lokala nätägaren.

I grundutförandet är EgenLokals lokaler avsedda att användas som förråd och det är också vad vi ansöker om bygglov för. Vid ändrat användningsområde och ombyggnationer av den egna fastigheten kan bygganmälan och / eller bygglov komma att behöva sökas hos berörd kommun.

Vid montering av entresolplan efter tillträde skett krävs en bygganmälan till kommunen innan uppförande sker. Vid köp av entresolplan vid EgenLokal sköts bygganmälan av oss.

Bilder i annonsen visar exempel på hur lokal kan se ut vid stålstomme. Observera att bilderna visar en lokal på 72 kvm (6 x 12 m).

Övriga rättigheter och belastningar
Fastigheten kommer på tillträdesdagen ha en andel i gemensamhetsanläggning som bildats för att handha bl.a. vatten, snöröjning, gemensam försäkring för huskroppen. Marksamfälligheten kommer förvaltas av en samfällighetsförening. De samfällda anläggningarna kommer att belasta de deltagande fastigheterna, inklusive Fastigheten.
Marksamfälligheten kan komma att belastas av rättighet för grannfastighet att använda väg och anlägga ledningar. Rättigheter i samfälld mark belastar var och en av de delägande fastigheterna, inklusive Fastigheten.


Dokument

Området
Använd kartan
X

Bostäder


Antal rum
Boarea
Pris
Status

 • Pris

  1 499 000 kr

  Status

  Till salu
 • Pris

  1 299 000 kr

  Status

  Till salu
 • Egen Lokal 1

  Egen Lokal 1

  Pris

  1 499 000 kr

  Status

  Reserverad
 • Egen Lokal 3

  Egen Lokal 3

  Pris

  1 299 000 kr

  Status

  Reserverad
 • Egen Lokal 4

  Egen Lokal 4

  Pris

  1 299 000 kr

  Status

  Reserverad

Intresseanmälan

Vill du veta mer om Egen Lokal? Fyll i dina kontaktuppgifter så hör vi av oss!

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Mäklarhuset Magazine
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.