Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Västervik

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Västervik

Välkommen till oss på Mäklarhuset i Västervik. Vi sitter i Tullporten Galleria med ett av stans bästa lägen på skyltfönster när du ska sälja eller köpa en bostad. Vi på Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst.

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Västervik drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär.

Mäklarhuset har länge levererat kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar en av våra fastighetsmäklare på Mäklarhuset i Västervik kan du känna dig trygg och får en personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN VÄSTERVIK

Lång erfarenhet och suverän lokalkännedom tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och en smart annonsering ser våra mäklare till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Vi är kända för att ha det senaste inom digital marknadsföring. Kontakta Mäklarhuset i Västervik idag, vi gör vårt bästa för att hjälpa dig.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, radhus, bostadsrätter, fritidshus, sommarstugor, lägenheter samt tomter. Kontakta oss idag för värdering av och rådgivning kring din bostad. Vi erbjuder fri muntlig värdering inom Västerviks kommun. Fyll i formuläret längre ned på sidan så kontaktar vi dig.

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av våra senaste sålda objekt med nöjda säljare och köpare.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering