Vill du veta vad din bostad är värd?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Din mäklare i Västervik

Köp och sälj bostad med Mäklarhuset Västervik

Välkommen till oss på Mäklarhuset i Västervik! Ska du köpa eller sälja en bostad? Vi på Mäklarhuset förmedlar och värderar alla typer av bostäder, och erbjuder dig som kund en smart, modern och heltäckande mäklartjänst. Mäklarhuset har en lång historia av kundnöjdhet i absoluta toppklass. När du kontaktar våra mäklare i Västervik ska du känna dig trygg med att få personlig och engagerad service av högsta kvalitet.

VÅRA MÄKLARE KAN VÄSTERVIK

Mäklarhuset är Sveriges största fristående mäklarkedja. Kontoret i Västervik drivs av fristående entreprenörer med ett genuint intresse för dig som kund och med en vilja att ständigt göra saker lite bättre och lite smartare för en lyckad bostadsaffär. Våra mäklare vågar tänka utanför boxen.

Vi har lång erfarenhet och stor lokalkännedom om området. Detta gör att vi har full koll på Västerviks skolor, förskolor, affärer och idrottsanläggningar. Tillsammans med de främsta verktygen för en attraktiv bostadspresentation och smart annonsering ser vi till att din bostad sticker ut och träffar rätt spekulanter. Kontakta din lokala mäklare i Västervik idag, så gör vi vårt bästa för att hjälpa dig.

Vi förmedlar och värderar alla slags bostäder som villor, bostadsrätter, fritidshus, lägenheter, tomter och kommersiella fastigheter. Vi erbjuder fri muntlig värdering och rådgivning av din bostad. Fyll i formuläret längre ned på sidan så kontaktar vi dig.

VÅRA OMRÅDEN

Vi på Mäklarhuset i Västervik förmedlar och värderar inte bara i Västerviks kommun. Vi åker även gärna till dig som bor i eller i närheten av Vimmerby kommun eller Oskarshamns kommun.

KONTAKTA OSS

Med vårt personliga engagemang och moderna sätt att arbeta med bostadspresentation och marknadsföring är vi övertygade om att våra mäklare kan hjälpa dig att sticka ut i bruset och träffa rätt spekulanter. Kontakta oss idag för en fri muntlig värdering och rådgivning kring din bostad.
Varmt välkommen till Mäklarhuset Västervik!

Aktuella försäljningar
Tidigare försäljningar

Nedan är ett urval av våra senaste sålda objekt med nöjda säljare och köpare.

Visa fler
Våra mäklare & medarbetare
Vill du veta vad din bostad är värd?
Boka fri värdering