Residencial Berizon 2 - Takterrass / Costa del Sol / Benajarafe / Vélez-Málaga / Spanien / Nyproduktion

Prisvärd nyproduktion nära Málaga!

Residencial Berizon 2
Pris
154 500 €
Boarea
113 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Upplåtelseform
Ägarlägenhet
Referensnummer
369 433

I Benajarafe som ligger ca 2,5 mil (15-20 min) från Malaga finner du detta spännande nyproduktionsprojekt med 24 välplanerade lägenheter med 2 sovrum. Lägenheterna har en genomgående bra standard och kommer vara försedda med stilrena kök med vitvaror samt värmepump med både kyla och värme. I priserna ingår parkeringsplats i gemensamt garage! Den här lägenheten har en takterrass på hela 58 kvm samt en balkong på 10 kvm! En del med havsutsikt. I området finns ett gemensamt poolområde och gym. Från bostadsområdet är det gångavstånd (ca 500 meter) till en lång och vacker sandstrand, flertal mysiga restauranger, mataffär, apotek, busshållplats och bank.

Bilder
Sponsrade länkar
Illustrationsbild - Ena typen av takvåning
Illustrationsbild - Havsutsikt från vissa lägenheter
Illustrationsbild - Fint poolområde och gemensamt gym
Illustrationsbild - Öppen planlösning
Illustrationsbild - Stilrent kök
Illustrationsbild - Fantastiskt läge endast ca 500 meter från stranden
Illustrationsbild - Entrén från gatan
Visa alla 7 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Planritning
Planlösning - Takvåning från
154.500 €
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Välplanerade lägenheter med bra standard. Samtliga lägenheter kommer förses med stilrena kök och vitvaror.
  Värmepump med A/C kommer installeras i både vardagsrum och sovrum.
  Lägenheterna kommer genomgående ha laminatgolv med undantag från kök och badrum som kommer ha klinkers.
  Sovrummen kommer förses med inbyggda garderober med skjutdörrar.

  Lägenheterna med en terrass om 12 kvm kostar 119.500 € och takvåningarna kostar 154.500 €. Det här är ett mycket prisvärt projekt med totalt 24 lägenheter, varav flertal sålda, så vänta inte för länge!
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  113 kvm (Boareauppgifter enligt ritning(ar))
 • Angiven yta varierar från bostad till bostad. Ytan är boyta+terrassyta.
 • Rum
 • Tillträde
  Preliminär inflyttning sista kvartalet 2020
Byggnadssätt
 • Byggnadstyp:
  Flerfamiljshus
 • Byggnadsår:
  2020
 • Vatten:
  Kommunalt vatten
 • Avlopp:
  Kommunalt avlopp
 • Uppvärmning
  Värmepump med inbyggda kanaler
Bilplats/Övriga byggnader
 • Beskrivning, parkering
  Garageplats ingår i priset!
Ekonomi
 • Upplåtelseform:
  Ägarlägenhet
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Området
 • Benajarafe ligger ca 2,5 mil öster om Malaga längs med kusten, och det är även nära till Rincón de La Victoria och är en lugn, trevlig mindre stad ca 12 km öster om Malaga. Många spanska familjer har semesterhus här, vilket gör att befolkningen tredubblas under sommaren.

  I Benajarafe har man en väldigt fin och lång sandstrand med flera restauranger intill. Playa de Rincón de la Victoria är också en populär strand som är 2 km lång och mycket familjevänlig strand då det inte brukar vara så mycket vind och vågor. Eftersom stranden är lång så blir det aldrig trångt här. Längs stranden finns en strandpromenad med skuggande palmer, lekplatser, toaletter, duschar, badvakter, restauranger, kaféer och butiker.

  För golfälskare är det nära till golfbanan Añoreta . Här finns både driving range och putting green. Från 7:e hålet har man en otrolig utsikt över havet. Det är även nära till golfbanan Baviera Golf i Caleta de Vélez.

  I Rincon de la Victoria hålls flertal festivaler under året och det är ofta mycket folk, parader och fyrverkerier i samband med festivalerna. I februari hålls en musikfestival, i juli hålls Feria de Rincón de la Victoria samt Maritime fiesta av Virgen del Carmen och i september håller staden den årliga Festival de la Boqueron, vilket är en ansjovisfestival.

  Staden har ett fascinerande kulturarv med kulturminnen och attraktioner för de som är kulturintresserade. Det är mycket populärt att promenera vid havet utmed la Cala fram till helgedomen av Virgen del Carmen som är stadens skyddshelgon. Vägen är mycket vacker och man går genom tunnlar i klipporna. I Benagalbon finns ett museum för modern konst.
  I Torre de Benagalbon hittar man den romerska platsen som är en viktig arkeologisk plats där man hittat rester av fenicisk keramik, ett spa med motsvarande badrum och latriner samt en romersk villa med tretton mosaiker som var väldigt värdefulla.

  Casa Fuerte de Bezmiliana ligger i ett grönområde och fungerar idag som en utställningshall med konstverk från kända konstnärer och konserthall. Fortet byggdes runt 1766 för att skydda staden mot engelska pirater. Det finns två vakttorn i staden som hade till uppgift att övervaka havet från piratattacker - el Cantal och Torre de Benagalbon.
  Cueva del Tesoro är en rad grottor som bildats under havsytan av strömmar och vågor under en lång tid. Man har hittat grottmålningar och föremål och det pratas om en dold skatt med guldmynt.

  Området har ett subtropiskt klimat vilket gör att vinrankor, mandel, oliv, mango, avokado och citrusfrukter trivs bra här.
 • Kommunikationer
  Busshållsplats finns längs huvudleden och här kan man åka både mot Málaga och Vélez Málaga.
Sponsrade länkar
Klicka här för att börja använda kartan
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier