Real de la Quinta / La Quinta / Benahavís / Spanien / Nyproduktion

Utgångspris
365 000 €
Boarea/biarea
97,8/70,2 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Våning
Markplan (Hiss finns)
Referensnummer
326 141

Real de La Quinta är ett nytt fascinerande byggprojekt av internationell toppklass som byggs på kullarna runt välkonsoliderade La Quinta i Benahavís kommun. Projektet är helt unikt där spanska och internationella arkitekter lyckats kombinera modern arkitektur med andalusisk touche. Första fasen heter Olivos och består av 90 lägenheter i 12 byggnader med 3 våningar, med högst tre lägenheter per plan. Bostäderna kommer att ha 2 eller 3 sovrum och lägenheterna på bottenvåningen har en privat trädgård, som ger känslan av att bo i en villa. Alla lägenheter har en tilldelad parkeringsplats i garaget och ett privat och säkert förråd. Våningarna andas rymd och materialval som sten, glas, trä och betong har kombinerats för att säkerställa långsiktig hållbarhet och garantera ett miljöanpassat projekt.

I de gemensamma trädgårdarna kommer det finnas poolområden för både vuxna och barn och många utrymmen för att njuta av solen. En stor konstgjord sjö kommer vara områdets mittpunkt och bostäderna kommer byggas runt omkring. I Real de la Quinta är det fantastiskt utsikt över både hav och det majestätiska berget Sierra Blanca, samt bara en kort biltur ner till San Pedro, Puerto Banús och Marbella. Välkommen till en ny dröm i solen!

Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 12 bilder
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?
Prova vår smarta tjänst Värdeindikatorn
Sponsrade länkar
Inspiration
Planritning
Fakta
Rumsbeskrivning
 • Beskrivning av samtliga rum
  Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök och stora terrasser. Badrum till varje sovrum och stora ljusinsläpp. Högsta standard och endast bästa materialvalen karakteriserar alla bostäder.
Fakta
Beskrivning
 • Boarea
  97,8 kvm
 • Biarea
  70.2 kvm
 • Rum
 • Våning
  Markplan
Byggnadssätt
 • Byggnadsår
  2018
Trädgård
 • Marklägenheterna har alla egen trädgård från 130 kvm upp till 216 med direkt access till områdets pool och tropiska trädgårdar.
Uteplats
 • Uteplats från 58 m2 upp till 68 m2. Gott om utrymme för både mat- och soffgrupp.
Bilplats/Övriga byggnader
 • Bilplats/Garage
  Garage:
  Garage:
Ekonomi
 • Upplåtelseform
  Bostadsrätt
 • Boendekalkyl
  Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.
Sponsrade länkar
Vill du se hur värdet utvecklas på din bostad?

Prova vår smarta tjänst
Värderindikatorn

Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier
  }