Folkskolevägen 23 / Grisslehamn / Norrtälje

Exklusivt, centralt i Grisslehamn

Slutpris
1 795 000 kr
Referensnummer
103 609
Boarea
190 kvm
Driftkostnad
40 214 kr/år
Tomtarea
1 872 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
2 plan
Såld
2014-09-23
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Folkskolevägen 23 såldes av oss 2014-09-23.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grisslehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I sommaridyllen Grisslehamn säljs nu detta exklusiva fritidshus eller permanenthus om hela 190 kvm i absolut toppskick med stora sociala ytor och en härlig relaxavdelning på en centralt belägen, havsnära tomt om 1872 kvm.

Huset som genomgående renoverats de senaste tio åren har ljusa moderna materialval, en stor härlig relaxavdelning med bastu, bubbelpool och dusch. Här finns även tre till fyra sovrum, två fina vardagsrum, påkostat kök och tre stora, fina altaner

Den plan, fina lättskötta tomten beståra av en enda stor fin gräsmatta med några fruktträd och ett par björkar samt en generös uppfart. Lugnt och centralt beläget med endast ca 250 m till vattnet vid marinan där det finns möjlighet till båtplats.

Nära skola, affär och ca 400 m till buss mot Norrtälje, möjlighet till snabbt tillträde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.