Lugnetvägen 2 / Bergshamra / Norrtälje

Praktisk villa!

Slutpris
1 900 000 kr
Referensnummer
114 048
Boarea
124 kvm
Driftkostnad
33 500 kr/år
Tomtarea
1 651 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1-plansvilla
Såld
2014-04-10
Bostaden är såld!

Denna villa på Lugnetvägen 2 såldes av oss 2014-04-10.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergshamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Praktisk enplansvilla med bra planlösning. Här får du en mysig tomt med gästhus, stort garage med förrådsdel. Vissa delar av huset har äldre ytskikt och är i behov av renovering. Barnvänligt område. I Bergshamra finns välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 1-9. Pendlarbuss till Stockholm som går till Ledinge trafikplats samt ordinariebuss flera gånger om dagen till Norrtälje och Åkersberga. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.