Skinnsäcksvägen 58 / Bergshamra / Norrtälje

Bergshamra - sjönära läge

Slutpris
1 885 000 kr
Referensnummer
117 752
Boarea/biarea
66/66 kvm
Driftkostnad
15 105 kr/år
Tomtarea
2 052 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-08-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Skinnsäcksvägen 58 såldes av oss 2014-08-14.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergshamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sjönära fastighet som lämpar sig lika bra som fritids- eller permanentboende. Hus i ett plan med källare. Trevlig inglasat uterum med utsikt över Bergshamraviken förlänger säsongen. Garage i del av källaren. Fin uppvuxen trädgårdstomt med gräsmattor, frukträd och perenner. På fastigheten finns även en friggebod med altan och även här har du havsutsikt. Till vattnet med egen brygga (delas med granne) har man endast 150 m. Välskött fastighet i mycket lugnt område med närhet till havet.

Till buss ca 1,5 km och i Bergshamra (3,5 km) finns välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 1-9.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.