Flisbergen 245 / Väddö - Flisbergen / Väddö / Norrtälje

Badrocksavstånd till havet

Slutpris
1 150 000 kr
Referensnummer
120 600
Boarea
74 kvm
Driftkostnad
14 370 kr/år
Tomtarea
2 967 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-06-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Flisbergen 245 såldes av oss 2014-06-19.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väddö - Flisbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Längst in på återvändsgata, närmast havet på en härlig varierad, och lättskött naturtomt om 2 967 kvm ligger detta välbevarade, rejäla fritidshus om 74 kvm med tre fina sovrum och ett rejält gästhus om 34 kvm.

Tomten ligger på bekvämt badrocksavstånd från havet där du hör vågorna slå mot klipporna, bara några hundra meter från en mycket ordnad båthamn där man kan hyra båtplats och en av Väddös finaste stränder. Den härligt lättskötta naturtomten har fina berg i dagen, stensättningar och planteringar.

Det rejäla huset har tre bra sovrum, kök och ett stort vardagsrum med murad öppen spis och utgång till den insynsskyddade altanen. Här finns även en rejäl gäststuga om hela 34 kvm.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.