Mellangårdsvägen 25 / Baltora / Norrtälje

Fräscht och nyrenoverat fritidshus

Slutpris
1 305 000 kr
Referensnummer
123 816
Boarea
66 kvm
Driftkostnad
27 970 kr/år
Tomtarea
2 316 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-05-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Mellangårdsvägen 25 såldes av oss 2014-05-09.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Baltora är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en solig och plan natur/trädgårdstomt om 2316kvm ligger detta fina vinterbonade fritidshus om 66 kvm med installerat kommunalt V/A (vattentoalett), nya fräscha ytskikt och ett stort, härligt inglasat uterum.

Huset som genomgående renoverats 2006 med nytt fräscht badrum, ljusa fräscha ytskikt och det stora härliga inglasade uterummet. Här finns det du behöver, badrum med WC, två sovrum, vardagsrum med braskamin och kök i öppen planlösning.

Den fina trädgårdstomten har stora plana gräsytor mycket välordnade planteringar för både köksträdgården, blommor och bärbuskar. Här finns även en friggebod som används som förråd. Nära vackert bad i insjö, bad i saltsjön samt möjlighet till båtplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.