Mats Väg 9 / Väddö - Sandviken / Väddö / Norrtälje

Havsnära

Slutpris
835 000 kr
Referensnummer
124 074
Boarea
39 kvm
Driftkostnad
11 011 kr/år
Tomtarea
1 516 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-03-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Mats Väg 9 såldes av oss 2014-03-27.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väddö - Sandviken är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt beläget på en havsnära tomt om 1516kvm finner ni denna charmiga sommardröm om 39kvm med en stor härlig altan i rakt söderläge och viss sjöglimt.

Huset har ett stort härligt vardagsrum, fräscht, ljust nyrenoverat kök och två sovrum. I vardagsrummet värmer en fin murad öppen spis och härifrån når man även den stora härliga altanen. Till huset finns en liten gäststuga och två små uthus.

Från den havsnära tomten når man enkelt havet och de vackra klipporna, bara 100meter bort. På tomten finns en stor plan gräsyta för lek och spel samt en del naturtomt med berg i dagen.

Härligt läge med fina promenadstråk längs havet både till Sandvikens havsbad och gamla Grisslehamn. Cykelavstånd till Älmsta som har stort utbud av butiker och service.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.