Havsskogen Tallvägen 1 / Väddö - Havsskogen / Väddö / Norrtälje

Tre stugor på hrlig naturtomt

Slutpris
620 000 kr
Referensnummer
124 170
Boarea
28 kvm
Driftkostnad
11 652 kr/år
Tomtarea
1 888 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-06-04
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Havsskogen Tallvägen 1 såldes av oss 2014-06-04.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väddö - Havsskogen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en härlig varierad naturtomt om 1 888 kvm ligger dessa tre stugor om 28, 15 respektive 10 kvm med fina altaner i soliga lägen.

Det fina timrade huvudhuset har vardagsrum med en vacker murad öppen spis, sovrum med plats för två bäddar och kök. Dessutom finns gott om plats för gäster och familj i de två gäststugorna.

Den lättskötta och soliga tomten har hallon, smultron, blåbär och mängder av blommor. Här njuter du på de stora altanerna i alla fyra vädersträck, nära havet och den sköna poolen bara 200 m bort.

Närhet till havsbad vid klipporna , eller de fina havsstränderna i närheten. Möjlighet till båtplats vid flisbergen eller edeby.
Alla möbler ingår i köpet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.