Edeby Byväg 74

Edeby Byväg 74

Slutpris

1 260 000 kr


Väddö - Edeby— Väddö— Norrtälje

Edeby Byväg 74


Slutpris
1 260 000 kr

Väddö - Edeby— Väddö— Norrtälje

Vinterbonat med WC

Välkommen till denna charmiga vinterbonade sommarstuga om 78 kvm på en varierad natur/trädgårdstomt om hela 2 815 kvm med mängder av fruktträd, buskar på en stor plan gräsmatta.

Huset om 4 rok har toalettrum med vattentoalett, två rejäla sovrum, vardagsrum med murad öppen spis och en härlig utsikt över åkrar och ängar i väster.

På tomten finns även en komplementbyggnad om 55 kvm med gästrum, badrum (med WC), kök, bastu, snickarverkstad och garage. Här finns även en friggebod som disponeras som gäststuga.

Den stora, härliga och vackert anlagda trädgårds/naturtomten har rabatter, stensättningar, gjutna trappor och uteplatser. Här finns en nedre del av tomten med en stor plan gräsmatta, mängder av fruktträd och buskar omgiven av en tät syrenhäck. På den övre delen av tomten finns en damm vid den stensatta uteplatsen, rabatter med perrenner och syrenbuskar, pioner m.m.


Referensnummer
130 985
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
16 994 kr/år
Tomtarea
2 815 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-04-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Edeby Byväg 74 såldes av oss 2014-04-26.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.