Edeby Byväg 74 / Väddö - Edeby / Väddö / Norrtälje

Vinterbonat med WC

Slutpris
1 260 000 kr
Referensnummer
130 985
Boarea
78 kvm
Driftkostnad
16 994 kr/år
Tomtarea
2 815 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-04-26
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Edeby Byväg 74 såldes av oss 2014-04-26.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väddö - Edeby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna charmiga vinterbonade sommarstuga om 78 kvm på en varierad natur/trädgårdstomt om hela 2 815 kvm med mängder av fruktträd, buskar på en stor plan gräsmatta.

Huset om 4 rok har toalettrum med vattentoalett, två rejäla sovrum, vardagsrum med murad öppen spis och en härlig utsikt över åkrar och ängar i väster.

På tomten finns även en komplementbyggnad om 55 kvm med gästrum, badrum (med WC), kök, bastu, snickarverkstad och garage. Här finns även en friggebod som disponeras som gäststuga.

Den stora, härliga och vackert anlagda trädgårds/naturtomten har rabatter, stensättningar, gjutna trappor och uteplatser. Här finns en nedre del av tomten med en stor plan gräsmatta, mängder av fruktträd och buskar omgiven av en tät syrenhäck. På den övre delen av tomten finns en damm vid den stensatta uteplatsen, rabatter med perrenner och syrenbuskar, pioner m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.