Havsörnsvägen 12 / Väddö - Mälby / Väddö / Norrtälje

Välskött fritidshus med WC

Slutpris
1 145 000 kr
Referensnummer
135 173
Boarea/biarea
47/7 kvm
Driftkostnad
12 005 kr/år
Tomtarea
3 705 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-08-13
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Havsörnsvägen 12 såldes av oss 2014-08-13.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väddö - Mälby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I mycket vackra omgivningar ligger detta fina fritidshus om 47 kvm med nytt badrum med dusch och WC på en stor härlig natur/trädgårdstomt om 3 705 kvm med gäststuga, snickarbod och förråd.

Den stora härliga trädgårdstomten har en ängskaraktär med fina vildblommor, planteringar och fina buskar och lövträd. Stora gräsytor som sluttar svagt mot söder och vacker utsikt över de omgivande ängarna och hagarna, långt borta ser du seglen från båtarna i Väddöviken.

Det välskötta huset har på senare år moderniserats med nytt badrum, luft/luft värmepump m.m. och känns genomgående ljust och fräscht. Här finns kök, vardagsrum, badrum och två sovrum, vara det ena har separat ingång.

Nära det fina och barnvänliga Mälbybadet (ca 400m), nära buss (ca 200m) och Älmsta (ca 2 km)

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.