Södra Havsängen 6 / Väddö / Norrtälje

Havsnära läge

Slutpris
1 500 000 kr
Referensnummer
135 986
Boarea/biarea
107/7 kvm
Driftkostnad
21 230 kr/år
Tomtarea
2 250 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-07-08
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Södra Havsängen 6 såldes av oss 2014-07-08.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väddö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en härligt, varierad natur/trädgårdstomt om 2 250 kvm i ett havsnära läge med viss sjöglimt både från huset och tomten ligger detta fina, fräscha fritidshus om 107 kvm.

Bara ett stenkast från havet, med klippor, sjösättningsramp, badmöjlighet och del i sjöbod ligger denna härliga varierade tomt med gräsmattor, planteringar fina buskage, en damm och andra prydnadssaker.'

Det fina huset har löpande uppdaterats med ljusa och fräscha ytskickt. Här finns ett stort härligt uterum i västerläge, badrum med bastu, stort fint vardagsrum med öppen spis, rejält kök med vedspis och två sovrum varav det ena har utgång till altan och havsglimt. Altan under tak i västerläge med perfekt middagssol.

Utöver huset finns här två inredda friggebodar och ett stort garage med förråd och carport. Dessutom ingår del i sjöbod vid havet.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.