Havsskogen Enstigen 3

Havsskogen Enstigen 3

Slutpris

1 450 000 kr


Väddö - Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Havsskogen Enstigen 3


Slutpris
1 450 000 kr

Väddö - Havsskogen— Väddö— Norrtälje

Toppfräscht i avskilt läge

Längst in på "egen" återvändsgata, högt beläget utan insyn på en stor tomt om 2849 m² ligger detta fina hus om 60 m² som byggts till och totalrenoverats 2006.

Huset som byggts till med 20 m² och totalrenoverats 2006 med bland annat nytt badrum, nytt kök, två fina sovrum och ett stort härligt vardagsrum i öppen plan med taket öppet till nock, stora fönster och en härlig braskamin. Från vardagsrummet når man även den stora härliga altanen i högt, soligt och insynsskyddat läge, delvis under tak. Här finns även gästhus om ca 20 kvm med eget pentry samt förråd och stor bastu för 6-8 personer.

Den stora tomten ligger helt avskilt utan insyn eller passerande trafik och gränsande till allmänning på två sidor. Tomten har en stor plan gräsmatta för lek och spel, en del berg i dagen och en del naturtomt med berg, ljung, blåbär, lingon m.m.

Nära områdets gemensamma pool, klipporna och havet. Till Skottvikens härliga badstrand och flisbergens båthamn är det ca 1km. Detta är ett toppfräscht hus för dig som uppskattar avskillt läge, och hög standard.


Referensnummer
137 362
Boarea
60 kvm
Driftkostnad
15 497 kr/år
Tomtarea
2 849 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-08-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Havsskogen Enstigen 3 såldes av oss 2014-08-26.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.