Salnövägen 120

Salnövägen 120

Slutpris

2 200 000 kr


Väddö - Salnö— Väddö— Norrtälje

Salnövägen 120


Slutpris
2 200 000 kr

Väddö - Salnö— Väddö— Norrtälje

Havsnära skärgårdshemman

Välkommen till detta havsnära skärgårdshemman på salnö om ca 7 ha i ett skifte, angränsande till två insjöar, med ett boningshus om hela 189 kvm renoverat och tillbyggt 1988.

Marken är fördelad på ca 6 ha skog och 1 ha betesmark, som enkelt skulle kunna utvidgas. Betesmarken används idag för hästar. Marken angränsar på två ställen mot insjöar och det finns möjlighet att stycka av fritidshustomter om så önskas.

Till fastigheten hör fiskerätt i havet, två insjöar och i björköfjärden. Jaktmarken är just nu utarrenderad till barnens ö;s jaktlag. Ca 1 km till havet där det finns möjlighet till båtplats samt ca 1,7 km till björköfjärden, även där finns möjlighet till båtplats.

På gården finns en ekonomibyggnad om ca 64 kvm inrymmande två garageplatser, förråd och verkstad. Dessutom finns det på tomten en bagarstuga, vedbod och jordkällare.

Huset ligger högt beläget på en vacker trädgårdstomt svagt sluttande mot och med utsikt över östra insjön. Huset har hela 6 sovrum och tre badrum och passar utmärkt för den stora familjen.


Referensnummer
137 620
Boarea
189 kvm
Objekttyp
Skogsgård
Såld
2014-07-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna gård på Salnövägen 120 såldes av oss 2014-07-25.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.