Björknäs Backväg 7 / Björknäs - Frötuna / Norrtälje

Björknäs - trevligt fritidshus i bra läge

Slutpris
915 000 kr
Referensnummer
138 475
Boarea
43 kvm
Driftkostnad
10 700 kr/år
Tomtarea
2 129 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Såld
2014-05-27
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Björknäs Backväg 7 såldes av oss 2014-05-27.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björknäs - Frötuna är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med högt läge och mycket sol ligger detta trevliga fritidshus. Hus med öppen storstuga och två sovrum. Stort gästhus om 25 kvm som idag har gästrum och förråd. Vacker hörntomt som sluttar mot söder med gräsmattor som kombineras med den övriga naturtomten med mycket berg i dagen. Stor och insynsskyddad altan mot söder där man kan umgås hela dagen. Trevligt fritidshus med mycket sol i bra läge.

Båtplats ingår till fastigheten i Östergårdsviken, här finns även en fin badplats. till båt och badplats är det ca 800 m. Vid Vreta, ca 4,5 km finns välsorterad livsmedelsaffär, pizzeria, gatukök.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.