Bergshamravägen 28 / Bergshamra / Norrtälje

Bergshamra - fastighet med möjligheter

Slutpris
2 525 000 kr
Referensnummer
139 911
Boarea/biarea
115/115 kvm
Driftkostnad
38 523 kr/år
Tomtarea
1 221 kvm
Sovrum
5 Sovrum
Såld
2014-06-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Bergshamravägen 28 såldes av oss 2014-06-12.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bergshamra är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stort hus i två plan med söderläge och många rum. Huset har fem sovrum stort vardagsrum, gillestuga, flera toaletter/badrum, förråd samt ett större rum som passar för egen verksamhet med egen ingång. Härlig altan i sydväst som delvis är inglasad och i altandäcket finns en nedsänkt jacuzzi. Här har man sol hela dagen. Hörntomt med gräsmattor och perenner som omgärdas av en vacker häck. På fastigheten finns också ett tvåbilsgarage med förråd i bakkant samt ett vedförråd. En stor fastighet med många rum och möjligheter i ett bra läge i centrala Bergshamra.

I Bergshamra finns välsorterad mataffär som är apoteks- post- och systembolagsombud, vårdcentral och byggvaruhus. Här finns också dagis och grundskola åk 1-9. Pendlarbuss till Stockholm som går till Ledinge trafikplats samt ordinarie buss flera gånger om dagen till Norrtälje och Åkersberga.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.