Blåsippestigen 12 / Rörvik / Väddö / Norrtälje

Slutpris
1 050 000 kr
Referensnummer
142 391
Boarea
67 kvm
Driftkostnad
22 540 kr/år
Tomtarea
1 916 kvm
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-08-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Blåsippestigen 12 såldes av oss 2014-08-22.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välbevarade fritidshus om 67 kvm med tre bra sovrum och badrum renoverat 2006 på en härligt lättskött och insynsskyddad naturtomt om 1916 kvm.

Det välplanerade huset har en effektiv planlösning med tre sovrum i fil och kök vardagsrum i öppen plan med stora fönster i väster och utgång till den insynsskyddade altanen med kvällssol. Här finns även en isolerad friggebod som används som verkstad/förråd.

Den lättskötta natur/trädgårdstomten har en gräsmatta på den insynsskyddade baksidan för lek och spel, en del bärbuskar och en stor del naturtomt med berg i dagen på vissa ställen.

Nära fint bad och båtplats i området.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.