Havsörnsstigen 43 / Rörvik / Väddö / Norrtälje

Sjönära med WC

Slutpris
1 050 000 kr
Referensnummer
143 377
Boarea/biarea
59/6 kvm
Driftkostnad
16 725 kr/år
Tomtarea
2 310 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-09-30
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Havsörnsstigen 43 såldes av oss 2014-09-30.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rörvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Drygt 100 meter från vattnet, med bad och båtplats på en stor lättskött tomt om 2310 m² ligger detta vinterbonade fritidshus om 59 m² med WC.

Den stora tomten har en stor del lättskött och avskärmande naturtomt och runt huset en plan och fin gräsmatta. Här finns en rejäl uppfart för 2-3 bilar, gäststuga, uthus och en stor härlig altan i söder med sjöglimt.

Huset som renoverats och byggts ut 1997 har Modernt badrum med vattentoalett, dusch, handfat, tvättmaskin och torktumlare, stort vardagsrum med murad öppen spis, kök samt sovrum.

Från huset når man enkelt stranden och bryggan där båtplats ingår ca 120m bort. I området finns fina promenadvägar längs vattnet, trevligt midsommarfirande, m.m. Nära buss 645 till norrtälje,

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.