Ortalavägen 1 / Älmsta / Väddö / Norrtälje

Stor, fin tomt med centralt läge

Slutpris
1 960 000 kr
Referensnummer
144 650
Boarea/biarea
117/26 kvm
Driftkostnad
23 760 kr/år
Tomtarea
37 879 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan
Såld
2014-05-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Ortalavägen 1 såldes av oss 2014-05-13.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Älmsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en stor, öppen, parkliknande tomt centralt belägen mitt i Älmsta ligger denna fina villa om 117 kvm med stor potential och två garage.

Den stora fina trädgården har en vacker uppfart från Ortalavägen med stora gräsytor på vardera sida och en stor gräsmatta bakom huset. Här finns vackra planteringar, fruktträd, trädgårdsland, buskar och en syrénberså.

Huset har ett högt och fint läge på tomten och en stor altan i perfekt söderläge. Två bra sovrum, vardagsrum, allrum, två badrum och kök samt matrum i öppen planlösning. En stor råvind ger möjlighet att inreda ett eller två ytterligare sovrum. Bergvärme och kommunalt V/A ger ett enkelt och billigt boende.

Till huset hör ett skogsskifte om ca 3 ha som ligger strax utanför Älmsta, total markyta är 37 879 kvm. Möjlighet finns att stycka av skogen och eventuellt ett par villatomter.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.