Ortalavägen 197 / Ortala / Väddö / Norrtälje

Sommartorp

Slutpris
415 000 kr
Referensnummer
148 239
Boarea
22.5 kvm
Driftkostnad
7 270 kr/år
Tomtarea
1 715 kvm
Sovrum
1 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-03-21
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ortalavägen 197 såldes av oss 2014-03-21.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ortala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Fantastiskt härligt sommartorp om ca 22 kvm på vacker, avskild och insynsskyddad tomt om 1 715 kvm med stora plana gräsytor för lek och spel.

Huset som troligen är från början av 1900 talet har varsamt renoverats och har fina gamla fönster, ljusa färger och vackra trägolv. Här finns ett charmigt kök med vedspis, spis, kyl, micro och diskbänk samt ett rum. Borrad brunn.

Huset ligger i populära Ortala, en härlig gammal bybebyggelse med gamla torp blandat med nyare bebyggelse. Här finns en fantastisk badsjö, Bornan och närhet till havet via Väddöviken samt närheten till Älmsta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.