Nyängsvägen 8 / Grisslehamn / Norrtälje

Havsnära i Grisslehamn

Slutpris
840 000 kr
Referensnummer
148 894
Boarea/biarea
60/60 kvm
Driftkostnad
25 006 kr/år
Tomtarea
1 582 kvm
Sovrum
4 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med källare
Såld
2014-03-28
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Nyängsvägen 8 såldes av oss 2014-03-28.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grisslehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I ett härligt havsnära läge med gångavstånd till centrala Grisslehamn ligger detta rejäla fritidshus om 60 kvm plus loft med hela 6 rok på en härlig södervänd naturtomt om 1 582 kvm.

Läget med bara ca 250 m till havet, med bad från klippor eller badviken har en härlig havsnära känsla. Den lättskötta och soliga tomten, sluttar mot söder och har fina naturliga uteplatser och altaner, vackra berg i dagen och planteringar.

Huset har en perfekt planlösning med fyra bra sovrum, vardagsrum och en rejäl källare med bastu, dusch och toalett och massor med plats för förvaring. Komunalt vatten och avlopp gör att man slipper oroa sig och har WC i badrummen m.m.

Här bor du bekvämt med gångavstånd till affärer, restauranger, och folkliv i ett rejält hus med bra standard på en lättskött tomt.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.