Sjöviksstigen 2 / Björkö / Norrtälje

Sjöutsikt, båtplats och del i sjöbod

Slutpris
1 550 000 kr
Referensnummer
149 135
Boarea
55 kvm
Driftkostnad
13 475 kr/år
Tomtarea
1 932 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-08-22
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sjöviksstigen 2 såldes av oss 2014-08-22.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Björkö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en högt belägen, lättskött naturtomt om 1 932 kvm med sjöutsikt ligger detta rejäla timrade fritidshus om 55 kvm med gäststuga, båtplats och del i sjöbod bara ca 100 m från huset.

Den lättskötta och högt belägna tomten ligger i helt fritt, soligt söderläge. från tomten når du enkelt den delade sjöboden, bryggan och flera fina badplatser i området.

Det rejäla timrade huset har ett högt och fritt läge, fin altan i söder, optimal planlösning med två bra sovrum, kök, vardagsrum och toalett. I det stora vardagsrummet finns en fin murad öppen spis. Här finns också en gäststuga med badrum och en friggebod.

Perfekt läge för dig som uppskattar närhet till hav, bad och båtplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.