Örnviksvägen 21 / Väddö - Norra Fjällboholmar / Grisslehamn / Norrtälje

Havsnära i lugnt läge!

Slutpris
850 000 kr
Referensnummer
149 587
Boarea
56 kvm
Driftkostnad
11 785 kr/år
Tomtarea
2 048 kvm
Sovrum
2 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-06-10
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Örnviksvägen 21 såldes av oss 2014-06-10.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väddö - Norra Fjällboholmar är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en härlig, varierad, havsnära och helt insynsskyddad tomt om 2 048 kvm med berg i dagen och en liten trädgård ligger detta välbevarade fritidshus om 56 kvm från 1980 med helt nytt badrum 2014.

Huset har två stora och fina sovrum, nytt fräscht badrum som aldrig använts, kök, matrum och vardagsrum. Allt i mycket välbevarat skick. Helt insynsskyddad altan i sydväst under tak. Här finns även en friggebod som kan inredas som gäststuga eller kanske snickarbod.

Tomten ligger i ett av de bästa lägena på området, här hör du havet när de slår mot klipporna några hundra meter bort. Den lättskötta och helt insynsskyddade trädgården ligger i fint sydvästläge mot almänning och har en del naturtomt och en del ordnad trädgård med gräsmatta, buskar, köksträdgård och berg i dagen.

Enkelt och avskillt boende för dig som söker lugn och ro.

Välkommen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.