Ekbacksvägen 7 / Grisslehamn / Norrtälje

Strålande sjöutsikt, mitt i Grisslehamn

Slutpris
2 000 000 kr
Referensnummer
150 298
Boarea/biarea
86/86 kvm
Driftkostnad
39 755 kr/år
Tomtarea
1 980 kvm
Byggnadstyp
2-plan i souterräng
Såld
2014-06-20
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ekbacksvägen 7 såldes av oss 2014-06-20.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Grisslehamn är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i sommaridyllen Grisslehamn med strålande utsikt över inloppet till gästhamnen ligger denna villa om totalt 172 kvm i sutterräng där nedre plan tidigare varit bageri och cafe, och övre plan nyttjas som permanentbostad.

På övre plan ligger bostadsdelen om ca 86 kvm med tre bra sovrum, vardagsrum, kök och badrum. Huset har mycket fin sjökontakt då man ser vattnet från nästan alla fönster i huset. I sutterrängplanet finns en butikslokal där det tidigare varit brödbutik och cafe, och en stor bagerilokal med varumottagning och förberett för bakugn.

Den centralt belägna tomten om 1 980 kvm har stora gräsytor i olika etage, vackra fruktträd, buskar och flera fina uteplatser. Framför huset finns en stor rejäl uppfart/parkering. Rakt framför huset (ca 20m) ligger fastighetens båtplats på kommunens mark.

Möjlighet till snabbt tillträde.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.