Flisbergen 154 / Väddö - Flisbergen / Väddö / Norrtälje

Högt havsnära läge

Slutpris
1 340 000 kr
Referensnummer
154 795
Boarea
80 kvm
Driftkostnad
17 858 kr/år
Tomtarea
2 930 kvm
Sovrum
0 Sovrum
Byggnadstyp
1 plan
Såld
2014-08-15
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Flisbergen 154 såldes av oss 2014-08-15.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väddö - Flisbergen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta välskötta och rymliga sommarhus om 80 kvm på en högt belägen, havsnära naturtomt om 2 930 kvm med endast ca 350m ner till en fantastisk badstrand

Den stora, lättskötta tomten ligger högt beläget, och nästan helt insynsskyddat med vackra berg i dagen, en liten lättskött gräsmatta samt flera stora härliga altaner i perfekt solläge.

Det fina välskötta huset har ett stort härligt vardagsrum med murad öppen spis, stora fönster åt två håll och utgång till altanen. Två rejäla sovrum varav det ena går att dela av till två. kök med vedspis och ett badrum med bastu.

Det finns två bra gäststugor på tomten om 10 respektive 30 kvm samt ett uthus om ca 10 kvm. Möjlighet till båtplats i båthamnen ca 500m från huset samt endast ca 350m till den fantastiska skottviken (badstrand).

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.