Ropstensvägen 6 / Edsbro / Norrtälje

Charmigt sekelskifte med sjötomt

Slutpris
2 050 000 kr
Referensnummer
156 303
Boarea/biarea
79/52 kvm
Driftkostnad
15 769 kr/år
Tomtarea
3 320 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Byggnadstyp
1 ½ plan med delvis källare
Såld
2014-05-05
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ropstensvägen 6 såldes av oss 2014-05-05.

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Edsbro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt sekelskifteshus med egen sjötomt och strandlinje i söderläge mot sjön Närdingen. Fyra rok varav tre sovrum och badrum med wc. Plan härlig trädgårdstomt om hela 3320 kvm, brygga med badstege och härliga gräsytor. Fina originaldetaljer bevarade, fungerande vedspis i köket och gjutjärnskamin i vardagsrummet. Uthuslänga med snickarbod och redskapförråd. Huset har stort renoveringsbehov men är mycket mysigt.

Gångavstånd till buss mot Stockholm 639 med täta turer. Närmaste samhälle är Edsbro (4 km) med välsorterad mataffär öppen sju dagar i veckan, restaurang, bensin, trävaruhandel mm.

Huset omfattas av "skyddat köp" som innebär en stor fördel för dig som köpare. Huset besiktigat och omfattas av en trygghetsförsäkring som överförs på köparen vid tillträdet och gäller i tolv månader. Säljaren är försäkrad mot dolda fel.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.